Ο Μάρκος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του φόνου, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας Φυγάς».

Ο Ιάσονας απουσιάζει από το Κιάρι, καθώς βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα ετοιμάζονται για τη φυγή τους. Παρόλα αυτά, αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια, με μια ισχυρή καταιγίδα να ξεσπά την ημέρα της αναχώρησης τους. Αν και η κακοκαιρία προκαλεί ανησυχίες, το ζευγάρι δεν επιτρέπει να τους επηρεάσει, όμως η Ουρανία εμφανίζεται αποφασισμένη να τους εμποδίσει.

Στο μεταξύ, η Νότα απειλεί ξανά τον Μάρκο, ενώ εκείνος ζητά από τον Μίμη να προσέχει τη Νότα. Όλα φαίνονται να έχουν προετοιμαστεί με προσοχή και λεπτομέρεια, και ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την πόλη μαζί με τα παιδιά τους.

Ωστόσο, όλα ανατρέπονται όταν η Νότα επιτίθεται στον Μίμη. Παρά τις προσπάθειες του να την αντιμετωπίσει, η Νότα του ξεφεύγει και τους εντοπίζει την ώρα που είναι έτοιμοι να φύγουν και προσπαθεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα. Στο μεταξύ, ο Μίμης συνέρχεται και προσπαθεί να την σταματήσει, αλλά η Νότα αρπάζει το όπλο του Μάρκου και τον σκοτώνει εν ψυχρώ. Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να έχει σημαντικές συνέπειες για τον Μάρκο, αφού ο φόνος έγινε με το δικό του όπλο.