Αποκάλυψη σοκ: Η γυναίκα του Ιπποκράτη ήταν στο μοιραίο πλοίο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Μια τυχαία συζήτηση ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Ιπποκράτη φέρνει στο φως μια αλήθεια που εκθέτει την Δήμητρα. Ο Ιπποκράτης, εκνευρισμένος, ζητά εξηγήσεις για τις ενέργειές της, χωρίς ωστόσο να δείξει το σκληρό του πρόσωπο στην Ειρήνη, η οποία είναι ακόμα ταραγμένη από τα πρόσφατα γεγονότα που βίωσε.

Προσπαθεί να την πείσει να βγούνε για φαγητό, όμως εκείνη αρνείται, λέγοντας του ότι δεν νιώθει ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο. Ο Ιπποκράτης, γοητευμένος, αποφασίζει να επιμείνει, χωρίς να γνωρίζει, φυσικά, ότι μια βαλίτσα από το ναυάγιο βρίσκεται στην αποθήκη του λιμενικού και κρύβει ένα μυστικό που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Καθώς η Ευγενία επιμένει να συνεχιστούν οι έρευνες για την εξαφάνιση της αδερφής της, η βαλίτσα αυτή αποδεικνύεται το κλειδί για τον εντοπισμό της, αφού έχει το όνομα της Κλαίρης γραμμένο πάνω της. Φαίνεται ότι, χωρίς να το γνώριζε ο Ιπποκράτης, η σύζυγός του ήταν στο μοιραίο ταξίδι με το «Φοίνιξ», το οποίο οδήγησε στον θάνατο εκατοντάδες ανθρώπους.

Ένα τηλεφώνημα στο σπίτι της οικογένειας Πανόπουλου προκαλεί ταραχή και ξεκινά ένας αγώνα για να μην καταλάβει τίποτα ο μικρός Ορφέας. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, όταν η Ευγενία επισκέπτεται το σπίτι τους, ο Ιπποκράτης γνωρίζει ότι αυτή η αποκάλυψη είναι μόνο η αρχή…