Η Ειρήνη βιώνει τη μοναξιά, καθώς ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει με προοδευτικό τρόπο τον πραγματικό του εαυτό που προκαλεί τρόμο στην νεαρή γυναίκα, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Το Ναυάγιο”. Ένας νέος φόβος αρχίζει να υπάρχει για την Ειρήνη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Θρηνώντας ακόμα για τον θάνατο του Αποστόλου, η απώλεια του πατέρα της αυξάνει το σοκ και αυξάνει την αίσθηση μοναξιάς, βλέποντας κάθε σύνδεση με το παρελθόν της να εξαφανίζεται… Η μόνη της παρηγοριά είναι ο μικρός Ορφέας, με τον οποίο έχει αναπτύξει μια ισχυρή σχέση.

Στο μεταξύ, ο Ιπποκράτης, βλέποντάς την ευάλωτη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Το Ναυάγιο”, εκμεταλλεύεται την κατάσταση για το δικό του όφελος. Έτσι, πλησιάζει την Ειρήνη, αποκαλύπτοντας περισσότερο το πραγματικό του πρόσωπο.

Ο άνδρας που μέχρι τώρα φρόντιζε και προστάτευε την Ειρήνη, αρχίζει να γίνεται βίαιος απέναντί της, με αποτέλεσμα το κορίτσι να νιώθει φοβισμένο, ενώ η επιθετικότητά του αυξάνει τον φόβο της για τη μελλοντική της ζωή και του παιδιού που περιμένει. Άραγε, μια νέα εφιαλτική κατάσταση περιμένει την Ειρήνη; Πόσο μακριά μπορεί να πάει ο Ιπποκράτης και ποια είναι η κρυφή ατζέντα του ως προστάτης της;