Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα βιώνει δύσκολες στιγμές στη φυλακή στη σειρά Έρωτας Φυγάς, αλλά αντιμετωπίζει έναν άλλο, πιο επικίνδυνο κίνδυνο που τη φέρνει κοντά στον θάνατο….. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Θανάσιμος κίνδυνος…

Το μόνο που της δίνει δύναμη για να μην υποκύψει είναι η σκέψη των παιδιών της. Οι μέρες περνούν αργά και βασανιστικά. Μια μέρα, οι κρατούμενες παθαίνουν δηλητηρίαση από το φαγητό, όπως και η ίδια η Αλεξάνδρα. Πρέπει να νοσηλευτεί. Την ίδια στιγμή, η Νότα, που θεωρεί ότι είναι η αιτία της δυστυχίας της ανιψιάς της, σχεδιάζει να ξεμπερδέψει μαζί της οριστικά. Η Νότα μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του νοσοκομείου, μεταμφιεσμένη σε νοσοκόμα, και προσπαθεί να βάλει δηλητήριο στον ορό της Αλεξάνδρας για να τη δολοφονήσει. Όμως, η Αλεξάνδρα ξυπνάει, φωνάζει και η Νότα τρομοκρατημένη φεύγει.

Η Ευγενία, η οποία δεν αντέχει στη σκέψη ότι ο Μάρκος εξακολουθεί να αγαπάει την Αλεξάνδρα, την επισκέπτεται στη φυλακή και της λέει να απομακρυνθεί από τον άντρα της. Της υπενθυμίζει ότι έχουν οικογένεια και της ζητάει να σταματήσει να είναι συνέχεια κοντά τους. Εκείνη της απαντάει λέγοντάς της ότι τον αγαπά ακόμα και να παραιτηθεί, γιατί θα πάρει άλλα μέτρα. Τότε, η Αλεξάνδρα την ρωτάει αν πρόκειται να προσπαθήσει να την δολοφονήσει, όπως έκανε και η Νότα, και η Ευγενία σοκάρεται. Ωστόσο, η Νότα αρνείται τα πάντα.