Η Μάγισσα – Η Γερακίνα ανακαλύπτει ότι η Κυπριανή είχε επιβάλει τη θανάσιμη εντολή για την αφανισμό του γιου τους, Πετρούνη. Καθώς πλησιάζει το εκρηκτικό φινάλε της σειράς, κανένα μυστικό δεν παραμένει κρυφό.

Η Μάγισσα – Τελειώσαμε – Είσαι νεκρός για μένα

Η Θεοφανώ βρίσκεται σε απόγνωση για να εκπληρώσει το αίτημα της Αναχίτ για εκδίκηση. Αυτή η εκδίκηση θα σφραγίσει το πεπρωμένο πολλών ηρώων. Στον Πύργο των Γερακάρηδων, η Γερακίνα ανακαλύπτει μια οδυνηρή αλήθεια. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, οι φόβοι της για τον θάνατο του Πετρούνη επιβεβαιώνονται. Αντιμέτωπη με τη Γερακίνα, η Θεοφανώ αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τον φόνο του γιου της.

Οι πιο δυσάρεστες υποψίες της Γερακάρισσας επιβεβαιώνονται όταν ανακαλύπτει ότι ο Σπήλιος γνώριζε για τη μοίρα του Πετρούνη και δεν προσπάθησε να τον σώσει. Έτσι, θα δούμε κάποια στιγμή τον Σπήλιο να απολογείται και ναλέει: “Ήξερα, την κεφαλή μου μέσα! Το ήξερα και μετανιώνω που δεν μπορούσα να το σταματήσω. Δεν το ήθελα. Δεν ήθελα να πεθάνει έτσι ο γιος μας”.

Αυτή η αποκάλυψη γίνεται η αιχμή για το τέλος του γάμου τους. Ο Σπήλιος ομολογεί, αλλά η Γερακίνα εκρήγνυται: “Πέθανες για μένα! Τελειώσαμε!“.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ