Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλενα πάει στο Θέμη και του λέει ότι είναι η αδερφή του Νικήτα. Του εξηγεί γιατί δεν πήγε ακόμα στην αστυνομία να πει πως ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 44

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Θέμης με τη Λουίζα βρίσκουν το Δώρο κρεμασμένο και μένουν άναυδοι απ΄ την κίνηση απελπισίας, που έκανε. Η Λουίζα είναι σε σοκ, ενώ ο Θέμης παίρνει την αστυνομία. Ο Στέφανος πάει από κει και τους ρωτάει πώς έγινε και πώς βρέθηκε ο Θέμης εκεί μαζί με τη Λουίζα.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 7/9 Επεισόδιο 44

Η Έλενα πάει στο Θέμη και του λέει ότι είναι η αδερφή του Νικήτα. Του εξηγεί γιατί δεν πήγε ακόμα στην αστυνομία να πει πως ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου και του ζητάει να το κάνουν μαζί. Για να τον πείσει, του λέει πως ο Χριστόφορος ισχυρίζεται πως δε σκότωσε αυτός, το Νικήτα, αλλά, η Εύα.

Ο Νικόλας πάει στο τμήμα να μιλήσει με το Φίλιππο, αφού έχει αναλάβει την υπεράσπιση του. Ενώ μιλάει με το Στέφανο, η Χάρις τηλεφωνεί στο Στέφανο κι ο Νικόλας του λέει πως την είδε μαζί με την Αμάλα στο αεροδρόμιο τη μέρα, που πήγε να την πάρει. Ο Στέφανος τηλεφωνεί αγχωμένος στη Χάρις κι αυτή του λέει ότι θέλει να μιλήσει με την Αμάλα.

Η Σοφία μαθαίνει ότι ο Φίλιππος παραδόθηκε στην αστυνομία. Μιλάει με την Ειρήνη γι΄ αυτό κι η Ειρήνη της ανακοινώνει και κάτι ακόμα, που την κάνει να συγκινηθεί πολύ.

Η Λουίζα είναι ακόμα χαμένη και σε σοκ μετά το θάνατο του Δώρου. Ο Θέμης πάει να δει πώς είναι κι η συμπεριφορά της Λουίζας απέναντι του είναι τελείως διαφορετική απ΄ αυτό που περίμενε.

Ο Άρης τηλεφωνεί στο Χριστόφορο και του λέει για το θάνατο του Δώρου. Ο Χριστόφορος πάει στο σπίτι του Δώρου, όπου έρχεται ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με το Θέμη, που είναι οργισμένος μαζί του, μετά απ΄ αυτά που του είπε η Έλενα.