Σασμός – Η σειρά συνεχίζει να συγκλονίζει, καθώς η απειλή από τη μαφία βρίσκει τον Γιακωβάκη και τη Στέλλα στο στόχαστρό της.

Σασμός – Οι απειλές του κόβουν τα πόδια

Ο Χρήστος, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει μια συμμορία μαφιόζων, δέχεται απειλές που τον τρομοκρατούν. “Θα γνωριστούμε σύντομα και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Ερχόμαστε”, τον προειδοποιούν. Ο Γιακωβάκης, φοβισμένος, αποκαλύπτει τους φόβους του στη Στέλλα, η οποία τον στηρίζει ανεπιφύλακτα. Η σχέση τους ενισχύεται περισσότερο με τον κοινό κίνδυνο που αντιμετωπίζουν. Την επόμενη μέρα, βρίσκοντας τα λάστιχα του αυτοκινήτου του σκασμένα, ειδοποιεί τη Στέλλα. Αυτή τον μεταφέρει με το δικό της αυτοκίνητο στο Ηράκλειο, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο.

Ο εισαγγελέας, διαπιστώνοντας την αδιαλλαξία της μαφίας, ενημερώνει τον Αντώνη για τις απειλές. Ωστόσο, η συμμορία προχωρά περισσότερο, αποστέλλοντας φωτογραφία της Στέλλας με διαγραμμένο το πρόσωπό της και το μήνυμα “Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά”. Ο Γιακωβάκης τρομοκρατείται περισσότερο, ανησυχώντας για την ασφάλεια της Στέλλας. Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα της συμμορίας που απειλεί τον Γιακωβάκη; Πώς θα αντιδράσει ο Χρήστος απέναντι στις απειλές που δέχεται; Πώς θα προστατευθεί η Στέλλα από τον κίνδυνο που την απειλεί; Θα ανακαλυφθεί ποτέ η αλήθεια πίσω από τις απειλές και τον φόβο που επικρατεί;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ