Έρωτας φυγάς: Ένας φόνος χωρίς λύση εξακολουθεί να στοιχειώνει τους κεντρικούς χαρακτήρες στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Πρόκειται για τον φόνο του Φίλιππου, για τον οποίο άδικα κατηγορείται ο Ιάσονας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: ο φόνος του Φίλιππου…

Ο Φίλιππος δολοφονήθηκε αδικαιολόγητα από τον Κοντογιάννη, παρουσία της Ελπίδας. Ο Ιάσονας, πάντως, έχει φτάσει σε σημείο να συνεργαστεί ακόμη και με τον Μάρκο για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από αυτό το άδικο έγκλημα, αλλά και οι δυο τους αποτυγχάνουν.

Ακόμη και όταν η γυναίκα του Φωτεινή ανακαλύπτει κρυφά την αλήθεια για τον φόνο, δεν λέει τίποτα από φόβο για τα παιδιά της. Ωστόσο, η ώρα της αλήθειας πλησιάζει για τον Κοντογιάννη, όταν ο Στρατής τυχαία μαθαίνει πως αυτός είναι ο φονιάς.

Ο Στρατής δεν ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει την αλήθεια και τη φήμη του αφεντικού του. Αντίθετα, το μόνο που τον απασχολεί είναι πώς θα βγάλει χρήματα εκμεταλλευόμενος αυτή την πληροφορία, και έτσι δρα.

Έτσι, αποστέλλει ένα ανώνυμο απειλητικό μήνυμα στον Κοντογιάννη, ζητώντας χρήματα για να παραμείνει σιωπηλός. Ωστόσο, ο Κοντογιάννης είναι έμπειρος στους εκβιασμούς και παριστάνει πως υποκύπτει, ενώ στην πραγματικότητα ετοιμάζει την αντεπίθεσή του.

Όντως, ο Στρατής εμφανίζεται στο ραντεβού που έχουν κανονίσει και ο Κοντογιάννης προσπαθεί να τον εφνιδιάσει εμφανίζοντας ένα όπλο. Ωστόσο, ο Στρατής αντιδράει και επιτίθεται χρησιμοποιώντας το μαχαίρι που έχει μαζί του. Ο Κοντογιάννης πέφτει στο έδαφος, ενώ ο Στρατής φεύγει τρομοκρατημένος.

Λίγο καιρό μετά, θα κάνει και η Φωτεινή την κίνησή της, αφού μαθαίνει ότι ο άντρας της είχε σκοπό να την εγκαταλείψει για άλλη γυναίκα. Αυτό υπερβαίνει τα όρια της.

Έτσι, η Φωτεινή αποφασίζει να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει ότι ο άντρας της είναι ο φονιάς του Φίλιππου. Η αστυνομία θα προσπαθήσει να εντοπίσει τον Κοντογιάννη, αλλά αυτός θα είναι αγνοούμενος…