Η Ανθή αναγκάζεται να κάνει συμφωνία με τον Αλέξανδρο… Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1 Μετά τη φωτιά:

Μετά τη φωτιά: Σημαντική αποκάλυψη που uα ταράξει τη ζωή όλων

Η Ιωάννα είχε σχεδιάσει να απολαύσει μια ευχάριστη βραδιά με την κόρη της, την Ιόλη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως είχε σχεδιάσει. Ακόμα μια φορά, ο Άρης διαταράσσει την ευχάριστη ατμόσφαιρα, επιτυγχάνοντας μια μικρή νίκη στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη νιώθει βέβαιη για τα έντονα συναισθήματα της την για τον τον Οδυσσέα και παραδέχεται πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του, ενώ ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται ότι εκείνος δεν εκφράζεται με τον ίδιο τρόπο και προσπαθεί να τον πείσει να της πει τι νιώθει.

Από την άλλη, η Ανθή αναγκάζεται να καταλήξει σε μια συμφωνία με τον Αλέξανδρο για να σώσει τον Τάσο. Παράλληλα, η Φαίδρα ζητά από τον Κώστα να προδώσει τον Άρη, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, εκείνος διστάζει, γνωρίζοντας την αδίστακτη πλευρά του Βενιέρη, ο οποίος μπορεί να τον καταστρέψει.

Την επόμενη ημέρα, ο Αλέξανδρος καλεί τους δημοσιογράφους για να προβεί σε μια σημαντική αποκάλυψη, που έχει τη δυνατότητα να ταράξει τη ζωή όλων.