Οι ήρωες της δραματικής σειράς «Σασμός» βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η Καλλιόπη αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο

Οι ήρωες της δραματικής σειράς «Σασμός» βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, ανοίγοντας ένα κεφάλαιο γεμάτο ένταση και ανατροπές. Από τη στιγμή που ο Αντρέας πάτησε το πόδι του στην Κρήτη, ο φόβος της αναζωπύρωσης της βεντέτας καραδοκεί, καθώς ο ίδιος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες για τον χαμό των ανιψιών του, αλλά και της μητέρας του.

Η Καλλιόπη αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που παραμονεύει τα παιδιά της και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Ετοιμάζεται να βάλει τέλος εφιάλτη και να τελειώνει με την απειλή του Αντρέα μια και καλή. Έτσι, η καπετάνισσα καταφέρνει να παγιδεύσει τον εχθρό της, τον οποίο απαγάγει και τον κλειδώνει σε μια αποθήκη.

Στις συζητήσεις που κάνουν εκεί, αποκαλύπτονται μυστικά από το παρελθόν που φέρνουν την αλήθεια πίσω από την ταυτότητα του Αντρέα. Συγκεκριμένα η Καλλιόπη του αποκαλύπτει ότι είναι αποτέλεσμα του απαγορευμένου έρωτα μεταξύ της μητέρας του και του Ρούσου, του ξάδερφου του άντρα της.

Ο Αντρέας σοκάρεται από την αποκάλυψη, αλλά η Καλλιόπη, αποφασισμένη, του δίνει τελεσίγραφο. Ή θα τον σκοτώσει η ίδια ή θα φύγει από το νησί και δεν θα ξανά επιστρέψει ποτέ. Ο Αντρέας βρίσκεται σε αδιέξοδο, ώσπου ξαφνικά, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ακούγεται ένα πυροβολισμός, και από την επόμενη μέρα αγνοούνται τα ίχνη του.

Ο Τηλέμαχος και οι δικοί του προσπαθούν να τον εντοπίσουν, αλλά μάταια. Η Αστυνομία ενημερώνεται, και οι έρευνες ξεκινούν, αλλά κανείς δεν γνωρίζει την τύχη του Αντρέα ή το τι συνέβη στην αποθήκη μεταξύ του Αντρέα και της Καλλιόπης. Κάποιοι υποθέτουν ότι είναι νεκρός, ενώ άλλοι πιστεύουν πως έφυγε, χωρίς όμως να μπορούν να κατανοήσουν το γιατί.