Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας για ακόμα μία φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με τα λόγια της αδελφής του… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι: η μεγάλη απόφαση..

Ο Ανδρέας για ακόμα μία φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με τα λόγια της αδελφής του, της Χρυσοστόμης, σχετικά με τη γυναίκα του, χωρίς να έχει αντίληψη ότι ταυτόχρονα ο ανιψιός του, ο Κίτσος, αποφασίζει να στείλει ένα γράμμα στη Μάρμω, προτείνοντας να φύγουν μαζί!

Καθώς ανυπομονεί για την απάντηση της, δεν γνωρίζει ότι εκείνη νιώθει σχεδόν έτοιμη να διαλύσει τη ζωή της. Παράλληλα, ο Ισίδωρος αντιλαμβάνεται ότι η Μιρέλλα έχει μυστικά, ενώ η Λιάνα είναι παγιδευμένη με την πρόταση γάμου από τον Γαζή και η Ματούλα διψά για εκδίκηση όσον αφορά τον χαμό του συντρόφου της.

Η Θάλεια, χωρίς καμία ιδέα που να αναζητήσει το πτώμα του Δημήτρη, βρίσκεται να αναζητήσει βοήθεια από τον Ανδρέα. Η επίσκεψή της συγκινεί τη Μάρμω και την πλησιάζει περισσότερο στον άντρα της.

Προκειμένου να μην πληγώσει τον άντρα της, η Μάρμω, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ζητά από τον Κίτσο λίγο χρόνο για να σκεφτεί προτού λάβει την μεγάλη απόφαση. Από την άλλη πλευρά της, η Νίνα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να συνεχίσει την σχέση.