Έρωτας φυγάς: η συνειδητοποιώντας ότι όλα τελειώσαν με τον Μάρκο, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, όμως για καλή ς τύχη την σώζει η θεία της στο παρά πέντε… Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα θα δούμε και τις εξελίξεις της ς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: όπειρα αυτοκτονίας…

Η Αλεξάνδρα μπορεί να περνάει δύσκολες ώρες μέσα στη φυλακή και να έχει γίνει σκιά του εαυτού της, καθώς στερείται τα παιδιά της, όμως τουλάχιστον ξέρει πως έχει κάποιους να στηριχτεί. Ο Μάρκος δίπλα της διακριτικά, αλλά το πιο σημαντικό για εκείνη είναι ότι έχει στο πλευρό της την Μαργέτα, την Ρηνιώ και την Γεωργία.

Ναι, η Μαργέτα μόλις ξεπερνάει τον κίνδυνο ο Ιάσονας, την επισκέπτεται στη φυλακή και μετανιωμένη ζητάει να τη συγχώρεση για όσα της έκανε και της δηλώνει ότι θα την βοηθήσει να βγει από εκεί.

Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, φροντίζει να της πηγαίνει τα παιδιά για να βλέπει και να μην καταρρεύσει εντελώς. Μόνο αυτό σταματάει όταν ο γιος της βγαίνει από το νοσοκομείο και απαγορεύει στην μάνα του να της τα πηγαίνει.

Στο μεταξύ, η Ευγενία συνειδητοποιώντας ότι όλα τελειώσαν με τον Μάρκο, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, όμως για καλή της τύχη την σώζει η θεία της στο παρά πέντε. Όταν η Αλεξάνδρα μαθαίνει τι έχει γίνει, το πρώτο που της περνάει από το μυαλό είναι πως η Ευγενία, σαν γιατρός, γνώριζε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει για να μην κινδυνεύσει η ζωή της.

Πιστεύει ότι έκοψε με τέτοιο τρόπο τις φλέβες της, ώστε να μην πεθάνει, απλά και μόνο για να γεμίσει τον Μάρκο τύψεις, μήπως και καταφέρει να τον φέρει κοντά της…Έχοντας πλέον ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά κουρέλι ψυχολογικά, η Ευγενία, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, τα βάζει με την θεία της, λέγοντάς της ότι η μόνος τρόπος για να έχει κοντά της τον Μάρκο είναι να βγάλει την Αλεξάνδρα από τη μέση.

«Τη θέλω νεκρή!», ωρύεται και η θεία της σπαθεί να τη ηρεμήσει, αν και όπως φαίνεται δείχνει να το σκέφτεται…