Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι, όμως ανακοινώνει στον Μάνο πως η επιστροφή της συμβαίνει αποκλειστικά για χάρη του παιδιού, κόβοντας κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης. Η Αναστασία, είναι διαρκώς αφηρημένη, καθώς αδυνατεί να απομακρύνει τις σκέψεις της από το φιλί που αντάλλαξε με τον Αποστόλη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Αναστασία και Αποστόλης γίνονται ζευγάρι

Οι Αθηνά και η Μαργαρίτα, οι οποίες γνωρίζουν καλά την Αναστασία, παρατηρούν την περίεργη συμπεριφορά της και αρχίζουν να υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει. Ταυτόχρονα, οι προετοιμασίες για τον γάμο εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και ο Πότης με την Άννα ανυπομονούν για το επερχόμενο ταξίδι του μέλιτος.

Η Μαρίνα βλέπει τον Χρήστο μαζί με την Αφροδίτη και συνειδητοποιεί πόσο λάθος συμπεράσματα έβγαλε. Αποφασίζει να ζητήσει συγγνώμη από τον Μάνο, και τελικά βρίσκουν ξανά τον δρόμο τους. Ο Αποστόλης κάνει το μεγάλο βήμα και ομολογεί στην Αναστασία πως επιθυμεί να είναι μαζί της, με αποτέλεσμα εκείνη να είναι χαρούμενη και ενθουσιώδης.

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς καλωσορίζουν ένα νέο στρατιώτη, τον Γαβριήλ, ο οποίος επιδεικνύει μια αρκετά αλλόκοτη συμπεριφορά. Η Άννα, πλησιάζοντας στον γάμο, ανησυχεί για το ενδεχόμενο να χάσει την προσωπική της ελευθερία, ενώ ο Πότης έχει τις δικές του ανησυχίες, τις οποίες μοιράζεται με τον Λυκούργο και τον Στάθη.

Η Δήμητρα και ο Κουράκος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είναι αδύνατον να είναι μαζί, και η συνεργασία τους γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα κρυφά τους συναισθήματα