Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης πλησιάζει στην αλήθεια για τον πατέρα του… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: ο Άγης ανοίγΕΙ την καρδιά του στην Αμαλία…

Μετά την καίρια κατάθεση, ο Σωτήρης και ο Δημοσθένης αποφασίζουν να επισκεφθούν το σπίτι του Χρήστου. Όταν φτάνουν εκεί, όμως, δεν τον βρίσκουν, καθώς ο Χρήστος έχει εξαφανιστεί, αφού έχει ειδοποιηθεί από τον Φώτη, κάτι που καθιστά την προσπάθειά τους μάταιη.

Στο μεταξύ, η Πολυξένη, ανησυχώντας για τον Άγη, μαρτυρά στον Σωτήρη την αλήθεια σχετικά με την κατάστασή του, ενώ η Αμαλία αποφασίζει να πάει να τον συναντήσει. Εκεί, ο Άγης, ανοίγοντας την καρδιά του στην Αμαλία, της αποκαλύπτει τα συναισθήματά του και πριν φύγει της δίνει ένα γράμμα για την Πολυξένη.

Την ίδια ώρα, η Πιπίτσα επιχειρεί να επηρεάσει τη Γεωργία κατά του Πάρη. Εν τω μεταξύ, ο Πάρης, είναι ψυχολογικά ράκος και αποφασίζει να επισκεφθεί το «Μπραζίλ», αναζητώντας παρηγοριά στην αγκαλιά κάποιας γυναίκας. Εκεί, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αντιμετωπίζει μια απροσδόκητη έκπληξη. Στο δωμάτιο της Μάγιας, ανακαλύπτει την ατζέντα του πατέρα του, του Αποστόλη, ο οποίος υποτίθεται έχει πέσει θύμα της πυρκαγιάς τον «Παράδεισο».