Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Λημνιός επιτυγχάνει τον στόχο του να γίνει αναγκαίος για την Καμβύση και έπειτα από τον τραυματισμό του, εκείνη δείχνει την εκτίμησή και την αγάπη της…. Ο δέυτερος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι εδώ με νέα επεισόδια…

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Μαργαρίτα προσπαθεί να ξεπεράσει τον φόβο της…

Ο Ίσσαρης εκφράζει τις υποψίες του για ορισμένες λεπτομέρειες της επίθεσης στη Χρύσα, καθώς υποψιάζεται ότι μπορεί να υπάρχει μια σκοπιμότητα στη συμπεριφορά του Λημνιού με σκοπό να κερδίσει την υποστήριξη της κοινής γνώμης.

Η Έφη και οι φίλες της στο σχολείο αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της επίθεσης στη μητέρα της και η Αμάντα φοβάται ότι μπορεί να χάσει τον πατέρα της με παρόμοιο τρόπο.

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να ξεπεράσει τον φόβο της και να μιλήσει για όσα γνωρίζει σχετικά με τον φόνο του γυμναστή. Ο Ίσσαρης επιβεβαιώνεται, όταν η αστυνομία εντοπίζει δύο άνδρες που έχουν καεί, και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους.

Ο Νικόλας συγκρούεται με την Πέρσα εξαιτίας της αμφιβολίας του για την προηγούμενη σχέση της με τον Σταματάκη. Εν τω μεταξύ, εκείνη προσπαθεί να εξηγήσει ότι η Δέσποινα του είπε ψέματα για την ανύπαρκτη ερωτική της σχέση με τον άντρα της.

Ο Νικόλας, επίσης, χάνει την υπομονή του με τον Λημνιό, ο οποίος τώρα θεωρείται ήρωας που έσωσε την πολιτική. Μοιράζεται με την Άννα την απογοήτευσή του για την έκβαση της έρευνας εναντίον του. Ο Κάσδαγλης ενθαρρύνει τα παιδιά, ενώ ο Βασίλης συγκρούεται με τον Σταματάκη, φοβούμενος τις απειλές του προς την γυναίκα του.

Ο Πέρης προσπαθεί να ανοίξει την καρδιά του στην Πέρσα, αναφέροντας μια συμμαθήτριά του με επικίνδυνα μυστικά. Η Πέρσα δεν θέλει να αποκαλύψει τίποτα εναντίον του Σταματάκη, αλλά εκφράζει την προθυμία της να τον ακούσει προσεκτικά, όταν αποφασίσει να μιλήσει.

Η Δάφνη προσπαθεί να αναθερμάνει τη φιλία της με τη Δέσποινα,καθώς έχει αναθεωρήσει τη στάση της μετά την πρόσφατη επίθεση. Ο Τόλης εξηγεί πώς βρήκε τη Μπετίνα και πώς την πλησίασε με προσοχή για να μην την πανικοβάλει, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της.

Ο Σταύρος εξηγεί στον συμμαθητή του ότι αν τον προκαλέσουν εξαιτίας του Σταματάκη, θα αποκαλύψει πληροφορίες για τους δύο. Αποφασίζει να δημιουργήσει σχέσεις με τον Χρήστο για τα δικά του σχέδια, ενώ η Νάσια, προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να συνεχίσουν τη σχέση τους, αν κι εκείνος αρνείται.