Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς απογοητευμένος από τις προηγούμενες σχέσεις του, αποφασίζει να ανοίξει δύο νέα κεφάλαια στην ερωτική του ζωή: ένα με την Ειρήνη και ένα με τη Θεοδώρα, χωρίς καμία από τις δύο να γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης στη ζωή του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Νέοι έρωτες στη «Γη της Ελιάς»

Ταυτόχρονα, ο Χρήστος αποφασίζει να κάνει μια σημαντική αλλαγή στην σχέση του με την Αφροδίτη και τη ζητά να είναι μαζί του ως επίσημο ζευγάρι.

Λίγο αργότερα, ο Χρήστος πηγαίνει με την Αφροδίτη στο σπίτι του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα ως την σύντροφό του. Την ίδια στιγμή, η φροντίδα που παρέχει η Αναστασία στον Αποστόλη τους φέρνει πιο κοντά. Όμως, μετά από το πρώτο τους φιλί, επικρατεί ανάμεσά τους έντονη αμηχανία.

Η Αναστασία βυθίζεται σε έναν ωκεανό ευτυχίας και είναι συνεχώς αφηρημένη, καθώς δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται την εμπειρία του φιλιού με τον Αποστόλη. Φυσικά, η Αθηνά και η Μαργαρίτα, που την γνωρίζουν πολύ καλά, αντιλαμβάνονται την παράξενη συμπεριφορά της και αρχίζουν να υποψιάζονται ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει.

Στη συνέχεια, ο Αποστόλης, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και εκφράζει στην Αναστασία την επιθυμία του να είναι μαζί, κι εκείνη πετάει από την χαρά της.