Σασμός: Τα όνειρα του Αστέρη και της Αργυρώς φαίνεται να διαλύονται για μια ακόμα φορά…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: επειγόντως στο νοσοκομείο

Αυτό συμβαίνει λόγω της άσχημης υγείας της γιαγιάς Ειρήνης, η οποία μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο μόλις δύο μέρες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο τους. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα βρίσκεται σε κρίση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το παιδί που κυοφορεί.

Παράλληλα, αυξάνονται οι υποψίες για τον πραγματικό υπεύθυνο πίσω από τις μυστηριώδεις «επιθέσεις» του νεκρού Ευθύμη. Κάποιοι αναρωτιούνται αν ο Αντρέας Βρουλάκης, ο οποίος έχει πλησιάσει φιλικά την Εύα, γνωρίζει περισσότερα για τον θάνατο του αδελφού της.

Ο Σταμάτης, πρώην συγκρατούμενος με τον Βασίλη Σταματάκη, επισκέπτεται την Καλλιόπη και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον θάνατο του. Της δίνει ένα προσωπικό αντικείμενο του άντρα της και της αποκαλύπτει πως ο πραγματικός υπεύθυνος για τη δολοφονία ήταν ο Παύλος Βρουλάκης.

Η αλήθεια για τον θάνατο του Βασίλη πέφτει σαν κεραυνός. Η ζωή της ανατρέπεται για μια ακόμα φορά, την ώρα που ο Αντρέας, είναι θλιμμένος για την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης και αναζητά κάποιον να μοιραστεί τη θλίψη του. Παράλληλα, η Εύα συνεχίζει να υλοποιεί τα σκοτεινά της σχέδια, προσεγγίζοντας τον Βαγγέλη, ο οποίος επιστρέφει στο οινοποιείο. Και ενώ η Μαρίνα ανησυχεί για την Αργυρώ, ο Αντώνης παίρνει μια πρωτοβουλία που θα εκπλήξει και τις δύο γυναίκες.

Οι σκιές του παρελθόντος ξυπνούν στην οικογένεια των Σταματάκηδων, καθώς η Καλλιόπη καλεί τους γιους της και, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, τους ανακοινώνει την σοκαριστική αλήθεια: Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του πατέρα τους. Η βεντέτα ξανά ανοίγει, και ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται να ξεκινά.