Η Μάγισσα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Γερακίνα θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή καθώς πλησιάζει στο φινάλε της σειράς, αλλά θα βιώσει και ένα δράμα που θα την καταστρέψει.

Η Μάγισσα επεισόδια – Η Γερακίνα ορκίζεται εκδίκηση

Στο σημερινό επεισόδιο, αντιμετωπίζει μια αποκάλυψη που είχε υποψιαστεί εδώ και καιρό. Ανακαλύπτει ότι η Κυπριανή διέταξε τον θάνατο του Πετρούνη και ο Σπήλιος το γνώριζε. Αυτό την οδηγεί σε έξαλλη κατάσταση και βιώνει το προσωπικό της δράμα, καθώς αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Σπήλιο. Πριν όμως, κάνει τη μεγάλη ανατροπή βοηθώντας τον Μισέλ και τη Σκεύω να αποδράσουν με τα παιδιά τους.

Αυτή η ενέργεια τη φέρνει αντιμέτωπη με τον γιο της Θράσο, με πολλές απώλειες και δραματικές εξελίξεις. Η Γερακίνα επιθυμεί εκδίκηση κατά της Κυπριανής για τον θάνατο του γιου της. Πώς όμως θα επιτύχει τον σκοπό της; Είναι βέβαιο ότι μετά θα απομακρυνθεί από τον Πύργο των Γερακάρηδων.Ποιες είναι οι συνέπειες της βοήθειας που παρέχει στον Μισέλ και τη Σκεύω; Και πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις της με τον γιο της Θράσο απο εδώ και πέρα;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ