Η Γη της Ελιάς: Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς «Γη της Ελιάς», αναμένεται να σημειωθεί ένα μεγάλο εκρηκτικό γεγονός. Το ειδύλλιο που αναπτύσσεται δεν αποτελεί απλώς ενδιαφέρουσα υπόθεση, αλλά φαίνεται να εξελίσσεται σε μία πολύ πιο σημαντική σχέση, φτάνοντας ακόμη και στα σκαλιά της εκκλησίας…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Στα σκαλιά της εκκλησίας…

Πιο συγκεκριμένα, ο Αποστόλης θα κάνει ένα σημαντικό βήμα στην προσωπική του ζωή, μετά από την ευτυχισμένη κατάληξη της σχέσης της αδελφής του, της Άννας, με τον Πότη. Ο Αποστόλης, λοιπόν, θα αποφασίσει να εκφράσει τα αισθήματά του στην Αναστασία με μια ερωτική εξομολόγηση.

Η Αναστασία, ανταποκρινόμενη θερμά στα συναισθήματά του, θα επιβεβαιώσει την αγάπη ανάμεσά τους, και έτσι θα γίνουν ένα ζευγάρι γεμάτο αγάπη και πάθος. Πιθανόν αυτή η σχέση να επισημοποιηθεί στο μέλλον με τον γάμο τους.

Έτσι, στον τρίτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» μπορεί να δούμε τον Αποστόλη ντυμένο γαμπρό και την Αναστασία νύφη, επισφραγίζοντας τον έρωτα τους.