Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Αμάλα λέει στον Στέφανο ότι η συζήτηση της με τη Χάρις πήγε καλά, αλλά, της έκανε εντύπωση που η Χάρις της είπε ότι είχε ένα παιδάκι…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 52

Η Κρίστια μένει άναυδη που η Χλόη υποψιάζεται ότι ο Παύλος μπορεί να τη γουστάρει. Της λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό, αφού ο Παύλος είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της κι αυτό φαίνεται. Η Χλόη, όμως, είναι ακόμα ανήσυχη, αφού δε μπορεί να εξηγήσει αλλιώς τη συμπεριφορά του Παύλου σε σχέση με την Κρίστια.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 16/9 Επεισόδιο 52

Ο Παύλος, στο μεταξύ, που έχει παρακολουθεί το κινητό της Χλόης κι έχει δει πού βρίσκεται, πάει έξω απ΄ το καφέ και τη βλέπει που είναι με την Κρίστια, ενώ της είχε πει να κόψει την παρέα μαζί της.

Η Ειρήνη λέει στον Μάρκο γι΄ αυτά που θυμήθηκε ο Χριστόφορος για το φόνο του Νικήτα και του δίνει το ημερολόγιο της Βαγγελιώς να το διαβάσει. Ο Μάρκος ταραγμένος δυσκολεύεται να πιστέψει πως μπορεί να ήταν η Εύα η δολοφόνος του Νικήτα και όχι ο Χριστόφορος.

Η Χριστίνα βλέπει πως ο Θέμης αναβάλλει για άλλη μια φορά την αναχώρηση τους για Αθήνα και του λέει πως θα φύγει μόνη της. Ο Θέμης της λέει πως δε μπορεί να φύγει, αφού ο Χριστόφορος πάει να ρίξει το φόνο του Νικήτα στην Εύα.

Η Αμάλα λέει στον Στέφανο ότι η συζήτηση της με τη Χάρις πήγε καλά, αλλά, της έκανε εντύπωση που η Χάρις της είπε ότι είχε ένα παιδάκι.

Η Έλενα πάει στη Σοφία και της λέει για την καταγγελία του Θέμη εναντίον του Χριστόφορου και πάνω στην ένταση της κουβέντας τους, έρχεται η Ειρήνη και η σύγκρουση της με την Έλενα θα πάρει μια άσχημη, αναπάντεχη τροπή.