Ο Παράδεισος των Κυριών: Ζήλια, δολοπλοκία και κακία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Στέλλας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Στέλλα…

Μια νέα προσθήκη έρχεται στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών». Αυτό το νέο πρόσωπο είναι η Στέλλα, ετεροθαλής αδελφή της Αμαλίας. Η παρουσία της Στέλλας αναστατώνει τη ζωή της Αμαλίας, με απρόβλεπτες εξελίξεις και ανατροπές.

Μετά την ανοικοδόμηση του «Παραδείσου», η Αμαλία αναλαμβάνει και πάλι τα καθήκοντά της στο κατάστημα. Τα πράγματα στο σπίτι, ωστόσο, αλλάζουν καθώς η κόρη της Ματούλας, η Στέλλα (Μαρίλια Μητρούση), χτυπάει την πόρτα τους. Στην αρχή, η νεαρή κοπέλα έρχεται απλώς για να επισκεφτεί τη μητέρα της, όμως οι Μπουραντάδες της προτείνουν να μείνει στο σπίτι τους, προσφέροντάς βοήθεια στην μητέρα της στις καθημερινές εργασίες του σπιτιού.

Παράλληλα, η Στέλλα βρίσκει δουλειά και στον «Παράδεισο«, τον οποίο η Μιράντα και ο Ντίνος έχουν αναστήσει από τα συντρίμμια μετά τη καταστροφική πυρκαγιά. Αν και αρχικά φαίνεται ότι πρόκειται για ένα απλό κορίτσι που έχει βιώσει δύσκολες στιγμές στη ζωή της, η πραγματικότητα αποκαλύπτει ότι διαθέτει πολλά περισσότερα κοινά με τον χαρακτήρα του πατέρα της, του Θανάση Χρηστίδη.

Η ζήλια, η δολοπλοκία και η κακία αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της Στέλλας, που προσπαθεί επιμελώς να κρύψει. Κύριος στόχος της είναι η Αμαλία, η ετεροθαλής αδελφή της. Η Αμαλία έχει μεγαλώσει σε πλούσιες συνθήκες, απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις, ενώ η Στέλλα έχει ζήσει στη φτώχεια και τις δυσκολίες.

Αυτό κάνει τη Στέλλα να επιδιώκει να προκαλέσει κακό στην Αμαλία και να αποκτήσει τη ζωή που ποτέ δεν γνώρισε, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, να κάνει τη ζωή της Αμαλίας ανυπόφορη. Όλα αυτά γίνονται μεθοδικά και κρυφά, χωρίς η Αμαλία να αντιλαμβάνεται τίποτα. Δυστυχώς, η Αμαλία θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να αντιληφθεί τα πραγματικά σχέδια της «αδελφής» της.