Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Αμαλία φαίνεται ικανοποιημένη από τις τελευταίες εξελίξεις αφού προηγουμένως, έχει κάνει έρωτα με τον Ντίνο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Γίνονται ζευγάρι με τις ευλογίες της Αμαλίας

Ο πατέρας της, Χριστόφορος, της εξηγεί πως η προσπάθειά του να φιλήσει τη Μιράντα ήταν απλά μια στιγμή αδυναμίας. Αν και αισθάνεται τύψεις για τα συναισθήματά της με τον Ντίνο, απαντά ανακουφισμένη όταν ο πατέρας της προτείνει μια συντροφιά ανάμεσά τους. «Μπαμπά, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να βρείτε μια συντροφιά ο ένας στον άλλον», αλλά πριν τελειώσει τη φράση της, ο Χριστόφορος της λέει: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, η Μιράντα το έκοψε αμέσως».

Αργότερα, ο Χριστόφορος εξομολογείται στη Μιράντα ότι η Στέλλα πληροφόρησε την Αμαλία για την προσπάθειά του να τη φιλήσει. Όταν η Αμαλία επαναλαμβάνει την ίδια συζήτηση με τη μητέρα της, η Μιράντα της καθησυχάζει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι πιθανό. «Αλήθεια σου λέω, δεν θα είχα και νένα πρόβλημα αν κάνατε σχέση με τον πατέρα μου», αλλά η Μιράντα της ξεκαθαρίζει: «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ούτε με τον πατέρα σου, ούτε με κανέναν άλλον άντρα». Επίσης, η Στέλλα προσπαθεί να απομακρύνει τη Μιράντα από τον Χριστόφορο, επειδή θέλει να παντρευτεί αυτόν και τη θεωρεί εμπόδιο.

Ο Χρήστος βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα τη Στέλλα και της υπόσχεται ότι θα τη βοηθήσει, όχι γιατί τον απείλησε ότι θα πει ότι τον είδε να κρύβει τα πράγματα του Γιώργη, αλλά γιατί τη συμπάθησε και όντως την επομένη πηγαίνει στον «Παράδεισο» και βρίσκει τη Μιράντα. Ωστόσο, η Μιράντα ανακοινώνει στον Χριστόφορο ότι αύριο θα επιστρέψει στη δουλειά και, κάτω από πίεση, του αποκαλύπτει ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον Ντίνο και του ζητά να μην πει κάτι στην Αμαλία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ