Η Βασιλική και ο Φίλιππος, παρά την έντονη αγάπη που τους ενώνει, θα βρεθούν σε μια δύσκολη φάση της ζωής τους και σύντομα η σχέση τους θα οδηγηθεί στα άκρα.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η αρνητική στάση της Βασιλικής

Η αρνητική στάση της Βασιλικής απέναντι στην ετεροθαλή αδελφή της, Αριάδνη, είναι ο κύριος λόγος που θα τους φτάσει στον χωρισμό. Η Βασιλική αποφεύγει την αδελφή της, δημιουργώντας ένταση που επηρεάζει αρνητικά τη σχέση της με τον σύζυγό της, τον Φίλιππο, ο οποίος είναι πολύ ευαισθητοποιημένος λόγω της απώλειας της αδελφής του, Στέλλας, και την ανακάλυψη ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια με την Ειρήνη.

O νεαρός, παρόλο που αγαπάει την Βασιλική, βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεν μπορεί να κατανοήσει την απροθυμία της να έρθει κοντά με την Αριάδνη. Οι προσπάθειές του, να την μαλακώσει συναντούν αντίσταση από την πλευρά της Βασιλικής, που διατηρεί μια σκληρή στάση απέναντι στην Αριάδνη.

Αποφασισμένος να βάλει τα πράγματα σε τάξη, ο Φίλιππος κάνει μια ανοιχτή συζήτηση με την Βασιλικής που εξελίσσεται σε έντονο καυγά, ο οποίος φέρνει μεγάλη ρήξη στον γάμο τους καθώς ανταλλάσσουν πικρές κουβέντες.

Μάλιστα, η Βασιλική, μετά τον καβγά, έχει έναν εφιάλτη και αρχίζει να φοβάται ότι κάτι κακό είναι προ των πυλών. Και δυστυχώς, τις επόμενες ημέρες αυτό επιβεβαιώνεται και το κλίμα ανάμεσα τους εξακολουθεί να είναι βαρύ.

Ο Φίλιππος προτρέπει και πάλι την Βασιλική να ανοίξει την αγκαλιά της στην Αριάδνη και ανάμεσα τους ξεσπάει ακόμα ένας καυγάς, με αποτέλεσμα εκείνη να μαζεύει τα πράγματα της, να παίρνει το παιδί και να μετακομίζει στο σπίτι της μάνας της.

Η ξαφνική αυτή ρήξη φτάνει γρήγορα στα αυτιά όλων. Η Χάιδω, ο Στάθης και οι υπόλοιποι αγαπημένοι τους προσπαθούν να τους οδηγήσουν στον δρόμο της συμφιλίωσης, ενώ αντίθετα, η Αρετή χαίρεται με τον χωρισμό τους.

Πλέον, η Αρετή έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει αρνητικά την κόρη της, δηλητηριάζοντας την ακόμη περισσότερο σχετικά με τον γάμο της και με την Αριάδνη. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η Βασιλική απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τον Φίλιππο, ενώ ο χωρισμός τους φαίνεται οριστικός.