Ένας παλιός φίλος και πελάτης της Άννας ζητά τη βοήθειά της. Της εξηγεί ότι, έχοντας επιστρέψει στο σπίτι του μετά από επαγγελματικό ταξίδι, αντίκρισε μια σκηνή τρόμου. Παντού υπάρχουν αίματα, ενώ η σύζυγός του και η κόρη του έχουν εξαφανιστεί…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Παράξενη υπόθεση

Είναι μια ακόμα παράξενη υπόθεση που περιμένει απαντήσεις και η Άννα αποφασίζει να αναλάβει δράση. Ταυτόχρονα, η συγκεκριμένη υπόθεση φτάνει στο γραφείο της Αγγελικής. Παρά την υπάρχουσα φιλία τους, οι δύο γυναίκες δεν αργούν να έρθουν σε αντιπαράθεση. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης ακούει τις καταθέσεις του Θοδωρή, της Λίνας και της Δανάης.

Από την παρέα, όμως, λείπει η Νεφέλη, η οποία έχει εξαφανιστεί, ενώ την ίδια ώρα, φτάνουν νέα στοιχεία από τα εργαστήρια που ρίχνουν φως στην υπόθεση. Το αίμα που βρέθηκε στα ρούχα του Άκη ανήκει σε άνδρα, ενώ οι τρίχες ανήκουν σε γυναίκα, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα ότι στη σκηνή του εγκλήματος, εκτός από το θύμα, ήταν τουλάχιστον ακόμα δύο άτομα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Νίκος λιποθυμάει, και η Ειρήνη, φοβισμένη, καλεί τον Γεράσιμο, ο οποίος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ζητά από τη Μελίνα, πρώην νοσοκόμα, να τον συνοδεύσει για την περιποίηση του τραύματος του. Λίγο αργότερα, η Χρύσα πηγαίνει στο φαρμακείο για να αγοράσει φάρμακα, χωρίς να γνωρίζει ότι η Άννα παρακολουθεί κάθε της κίνηση.