Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Παγιδευμένοι από τις εξελίξεις βρίσκονται ακόμη μία φορά ο Δημήτρης με τον Ανδρέα και τον Σταύρο.

Οι τρεις πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 βρίσκονται άσχημα μπλεγμένοι μετά το θάνατο του Παναγιώτη ο οποίος για όλους τους υπόλοιπους ήταν ένας αθώος στην όλη υπόθεση των απαγωγών και δολοφονιών.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Έτσι αθωώνονται Δημήτρης, Ανδρέας, Σταύρος

O Δημήτρης είναι καταρρακωμένος από το φονικό του Παναγιώτη παρότι ξέρει ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και προσπάθησε να προστατέψει τον Ανδρέα. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Σταύρος με τον Ανδρέα βρίσκονται κατηγορούμενοι ότι κυνήγησαν το λάθος άτομο, έναν αθώο.

Η Άννα όμως θα τους βοηθήσει να φέρουν στο φως την αλήθεια. Όλοι μαζί καταφέρνουν να αποδείξουν στον επιθεωρητή ότι ο Παναγιώτης ήταν ο ψυχοπαθής δολοφόνος και πως ο Δημήτρης αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει ενώ προσπαθούσε να το σκάσει.

Έτσι όλοι θα καταφέρουν να γυρίσουν κανονικά πίσω στα καθήκοντά τους. Μάλιστα ο επιθεωρητής για να αποκαταστήσει τα ονόματά τους τους δίνει συγχαρητήρια για την καλή τους δουλειά μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Φτάνει μάλιστα σε σημείο να τάξει προαγωγή στον Ανδρέα.

Όλοι μαζεύονται στο πατρικό της Ειρήνης για να γιορτάσουν την επιστροφή τους στα καθήκοντά τους. Ο Δημήτρης και η Άννα είναι ανακουφισμένοι. Όχι όμως και οι δικοί τους καθώς ο Νίκος χαροπαλεύει από σφαίρα που δέχεται…

Δείτε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα ανακαλύπτει πως ο Νίκος δεν μαχαίρωσε τον Περικλη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα βάζει τέλος σε Γιώργο και Θοδώρα

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος κάνει σύγκριά του τη Θεοφανώ



Source link