Ο έρωτας ξανά να χτυπά την πόρτα της Στέλλας. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ένας νέος έρωτας θα ανθίσει

Η Εύα θα βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα, προφασιζόμενη μια δικαιολογία κι εκεί θα ζητήσει από τον Γιώργο να πάνε μια βόλτα, ενώ λίγο αργότερα θα καταφέρει να τον πείσει πόσο συμπαθής της είναι. Ο αστυνομικός, πεισμένος για τις φιλικές προθέσεις της, της προτείνει μια πρωινή βόλτα στο Ρέθυμνο, και η χαρά της κοπέλας δεν μπορεί να κρυφτεί.

Σε αυτή την βόλτα τους στην πόλη του Ρεθύμνου, θα ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί, προκαλώντας έκπληξη στον αστυνόμο που δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τη Θοδώρα. Ωστόσο, η κίνηση αυτή έχει βάση την συνομιλία που είχε η Εύα λίγες ώρες πριν με τη Θοδώρα, η οποία την διαβεβαίωσε ότι θα είναι καλά μόνο αν δει τον Γιώργο να συνεχίζει τη ζωή του με μια άλλη γυναίκα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χαρεί όταν μάθει για τη σχέση της Εύας με τον πρώην της.

Όταν ο Αστέρης έμαθε για τον φόνο που διέπραξε ο Μαθιός του γύρισε την πλάτη και του ξεκαθάρισε πως δεν θα τον ξανά αποκαλέσει αδερφό του αν δεν παραδοθεί. Εκείνος του έδωσε τον λόγο του και ο Αστέρης φάνηκε να μαλακώνει. Όταν μάλιστα ο Μαθιός του ζήτησε να προσέχει την Βασιλική, ο Αστέρης κατάλαβε ότι ο αδερφός του δεν είναι ένας ψυχρός δολοφόνος. Έτσι, λοιπόν, θα σταθεί και πάλι δίπλα στην οικογένειά του, ακόμα κι όταν η Αργυρώ βρεθεί απέναντι τους.

Στο μεταξύ, η Στέλλα, οδηγώντας αφηρημένα, διαβάζει ένα μήνυμα που έρχεται στο κινητό της και τρακάρει στο μπροστινό αυτοκίνητο. Ο οδηγός θα της επισημάνει ότι αν είναι αφηρημένη, δεν θα πρέπει να οδηγεί και η Στέλλα εκνευρισμένη θα του προτείνει να καλέσουν την Τροχαία, αλλά εκείνος θα αρνηθεί λέγοντας ότι δεν έχει όρεξη, αφού μόλις έφτασε στην Κρήτη.

Λίγο αργότερα, η δικηγόρος φτάνει στο γραφείο του Αντώνη, όπου μιλά για τον «γκαντέμη» που συνάντησε. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα συναντηθούν ξανά και μάλιστα στο γραφείο του διοικητή της αστυνομίας.

Ο άντρας που ξανά συναντά, λέγεται Χρήστος Γιακωβάκης και είναι ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης, ο οποίος θα βάλει τους πάντες στο στόχαστρο του. Παρά την δυσάρεστη αρχή που κάνουν, ανάμεσα στην Στέλλα και τον Χρήστο θα ανθίσει ένας έρωτας.