Ο Ιάσονας αντιμέτωπος με την έντονη αντίδραση της τοπικής κοινωνίας. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Ο Δεμερτζής εξοργίζεται

Μετά την απόφασή του να χωρίσει με την Αλεξάνδρα και να της επιτρέψει να ξεκινήσει νέα ζωή με τον Γιωργάκη και τον άντρα που αγαπά, τον Μάρκο, ο Ιάσονας βρίσκεται αντιμέτωπος με την έντονη αντίδραση της τοπικής κοινωνίας. Μάλιστα οΙ άνθρωποι που εργάζονταν χρόνια για εκείνον, τον εγκαταλείπουν, επικαλούμενοι τις ηθικές αξίες τους.

Ο Δεμερτζής εξοργίζεται καθώς αντιμετωπίζει την απόρριψη από ανθρώπους δικούς του, τώρα που βρίσκεται σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα για να ζητήσει δάνειο και να προσπαθήσει να σώσει ό,τι απομένει από την περιουσία του, λαμβάνει έναν φάκελο με απρόσμενο περιεχόμενο.

Ο Ιάσονας βρίσκεται σε αδιέξοδο, αδυνατώντας να βρει οικονομική υποστήριξη, και τελικά χάνει ολόκληρη την περιουσία του. Η απόφαση της μητέρας του να τον αποκλείσει, σε συνδυασμό με λάθη στη διαχείριση της επιχείρησής του, την θεομηνία που έπληξε το Κιάρι, και τις αθέμιτες κινήσεις του Φάνη, οδηγούν τον κάποτε επιτυχημένο επιχειρηματία στην απόλυτη καταστροφή.

Απογοητευμένος, αποφασίζει να απευθυνθεί στον μόνο άνθρωπο που του προσέφερε βοήθεια: τον Στέφανο. Σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, πηγαίνει να τον βρει με την ελπίδα ότι ο Στέφανος θα του προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεται για να σώσει ό,τι μπορεί.