Η Ειρήνη ανακαλύπτει μια άλλη πλευρά του Ιπποκράτη που δεν είχε δει προηγουμένως… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο: Σκοτεινή πλευρά

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ειρήνη ανακαλύπτει μια άλλη, πιο σκοτεινή πλευρά του Ιπποκράτη που δεν είχε δει προηγουμένως. Ο Ιπποκράτης είναι βασανισμένος από τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες του παρελθόντος, αλλάζοντας προοδευτικά τη συμπεριφορά του, φέρνοντας την Ειρήνη σε δύσκολη θέση.

Η είδηση για τον πυροβολισμό του Παντελίδη αναστατώνει τα μέσα ενημέρωσης, όπως και η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη. Ταυτόχρονα, ο μικρός Ορφέας μαθαίνει για τον θάνατο της μητέρας του στο ναυάγιο και το συναίσθημα της απώλειας τον πλημμυρίζει.

Ο Ιπποκράτης δυσκολεύεται να παρηγορήσει τον Ορφέα, όμως το παιδί, αισθάνεται προδομένο και αντιδρά έντονα. Η Ειρήνη στηρίζει τον Ιπποκράτη, καταφέρνοντας να ηρεμήσει τον Ορφέα με την αγάπη και την κατανόησή της.

Όμως, την επόμενη μέρα, η Ειρήνη πληγώνεται από μια σκληρή αντιπαράθεση που έχει με τον Ιπποκράτη με αφορμή μια επίσκεψη του Γιώργη. Σε αυτή την παρασπονδία, ο Ορφέας παρεμβαίνει και ζητάει από τον πατέρα του να προχωρήσει σε γάμο με την Ειρήνη.