Το προξενιό της Ιουλίας: Η επιμονή της Στεφανίας την φέρνει σε σύγκρουση με τη Χάδω και τον Γιωργίκη

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις, η Ιουλία βρίσκεται υπό έντονη πίεση και σε απόγνωση, αναζητώντας διέξοδο. Από την άλλη πλευρά, ο Γρηγόρης δεν δέχεται τον χωρισμό τους και, αποφασισμένος να κερδίσει την Ιουλία πίσω, εντείνει τις προσπάθειές του χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο.

Η Κυριακούλα, υποψιασμένη για μια πιθανή σχέση ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Ατζαλίνα, προσπαθεί να την πείσει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, όμως αυτή η προσπάθεια οδηγεί σε αποκαλύψεις απέναντι στον νεαρό δικηγόρο.

Η Στεφανία, που επιμένει ότι πρέπει να αποκαλυφθούν κάποιες αλήθειες για το παρελθόν στον Χρήστο, βρίσκεται σε έντονη σύγκρουση με τη Χάδω και τον Γιωργίκη.

Ο Στασινόπουλος, συνεχίζοντας τις έρευνές του για να εντοπίσει τον Φώτη, τον μάρτυρα-κλειδί για τη δολοφονία Σκούταρη, ενώ η Κατερίνη και η Κυριακούλα σχεδιάζουν ένα δείπνο στο σπίτι των Ραζίνηδων με σκοπό να μονιάσουν τον Στράτο και τον Κωστή, ενώ προετοιμάζουν το έδαφος για την προώθηση του προξενείου μεταξύ της Φιλιώς και του Γρηγόρη.

Η Στάσα περιμένει από την Ιουλία να καταδώσει τον Στράτο μετά τις αποκαλύψεις, όμως εκείνη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο δίλημμα…