Η Ιουλία διαλέγει τον πιο λάθος τρόπο να πλησιάσει την κόρη της. Η Αρετή συνεχίζει να ξευτελίζει τον Στάθη μπροστά σε όλους. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Δημοσθένης προσκαλεί τον Στάθη και την Αριάδνη στο σπίτι του για ένα δείπνο, αλλά η Ασπασία αισθάνεται αμήχανη για αυτή τη συνάντηση. Αργότερα, ο Ισίδωρος συζητά με τον Στάθη για την Αριάδνη και αποκαλύπτει τις πραγματικές του προθέσεις. Στη συνέχεια, η Αριάδνη επισκέπτεται την ταβέρνα, όπου ο Χρήστος της ανακοινώνει ότι την προσλαμβάνει για δουλειά. Ανάμεσά τους, υπάρχει μια αμοιβαία έλξη που αναπτύσσεται…

Στο μεταξύ, ο Γιώργης πηγαίνει στο καφενείο και εξοργίζεται όταν βλέπει τη Δήμητρα και τον Ορέστη να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι. Ο Λυκούργος δέχεται μια τηλεφωνική κλήση από το δικηγόρο του, ο οποίος τον ενημερώνει ότι το διαζύγιό του από την Χάιδω θα βγει σε λίγες ημέρες.

Η Ασπασία εξηγεί στην Αρετή την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να την πείσει για όσα έχουν συμβεί. Εκείνη επιμένει ότι ο πρώην άντρας της την έχει εξαπατήσει και συνεχίζει να τον ξευτελίζει μπροστά σε όλους. Η Ιουλία βρίσκεται σε απόγνωση και αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην Αριάδνη, σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση τους.

Η Αφροδίτη συμβουλεύει την Ιουλία να μην παραχωρήσει ακίνητη περιουσία στην Αριάδνη, καθώς θα μοιάζει σαν να τη δωροδοκεί. Ωστόσο, εκείνη το θεωρεί ένδειξη αγάπης…

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χρήστος έρχεται πιο κοντά με την Αριάδνη, ενώ ο Λυκούργος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Η Μαργαρίτα προειδοποιεί τον Παρασκευά ότι πρέπει να επιλέξει με ποια κοπέλα θέλει να συνεχίσει να βγαίνει, αλλιώς θα αποκαλύψει τα πάντα και τις δύο.

Τέλος, ο Πότης και η Άννα εξιτήριο, αλλά η εκείνη εξακολουθεί να θέλει διαζύγιο. Το δείπνο που διοργανώνει ο Ισίδωρος για να γιορτάσει τον γάμο του, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, γίνεται αφορμή για να συναντηθούν ο Λυκούργος και η Χάιδω, αλλά το κλίμα μεταξύ τους παραμένει ψυχρό.