Ο πραγματικός κληρονόμος και αρχηγός των Λασκαραίων είναι ο Αντρέι

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», πρόκειται να δούμε μια σοκαριστική αποκάλυψη, καθώς ο Αντρέι θα μάθει ότι είναι γιος του Τζανέτου Λάσκαρη. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντρέι θα βρεθεί αντιμέτωπος με αυτήν τη συνταρακτική αλήθεια μέσα από μια τυχαία έρευνα που θα πραγματοποιήσει. Η αποκάλυψη στους τηλεθεατές θα γίνει τον Δεκέμβριο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, και αναμένεται να ανατρέψει την εξέλιξη της ιστορίας.

Ο Αντρέι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια και θα συγκλονιστεί, αφού θα συνειδητοποιήσει πως είναι ο πραγματικός κληρονόμος και αρχηγός των Λασκαραίων, ως πρωτότοκος γιος του Τζανέτου. Ο Κανέλλος, συγκλονισμένος από τον θάνατο του αδελφού του, θα αποκαλύψει στον Ρώσο αξιωματικό πτυχές από το παρελθόν της Τζανέτου Λάσκαρη. Μεταξύ άλλων, θα αναφερθεί στον έρωτα του με μια Σοφία, γεγονός που θα συγκλονίσει τον Αντρέι, καθώς αυτό ήταν το όνομα της μητέρας του και μάλιστα θα επιβεβαιωθεί, όταν Κανέλλος θα του πει περισσότερες λεπτομέρειες.

Έτσι, ο Αντρέι αποφασίζει να ερευνήσει περαιτέρω και ανακαλύπτει ότι η μητέρα του είχε πράγματι σχέση με τον Τζανέτο που όταν εξαφανίστηκε και υποτίθεται ότι πέθανε, η μητέρα του περίμενε το παιδί του. Λόγω των συνθηκών, η μητέρα του, αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Ρώσο Σεργκέι Σιντόροφ, ο οποίος αναγνώρισε το παιδί ως δικό του, αλλά ποτέ δεν το αγάπησε πραγματικά. Η ζωή του Αντρέι θα υποστεί μεγάλες αλλαγές καθώς είναι ο γιος του Τζανέτου και αυτή η αποκάλυψη αναμένεται να ταράξει ιδιαίτερα την οικογένεια των Λασκαραίων.