Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα μένει άπρακτος, όσο κι αν είναι θυμωμένος με την Ιουλία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: ο Δημοσθένης μπαίνει ανάμεσά τους…

Δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα μένει άπρακτος, όσο κι αν είναι θυμωμένος με την Ιουλία. Έτσι αποφασίζει να συζητήσει το πρόβλημά του με τον καλύτερό του φίλο τον Λυκούργο, μιλώντας του για όλα όσα σκέφτεται και νιώθει και έτσι ο Λυκούργος τον συμβουλεύει να λειτουργήσει ως πατέρας και όχι ως απογοητευμένος άντρας.

Να κάνει την καρδιά του πέτρα για την Ιουλία και να την ανοίξει για τη χαμένη κόρη του. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο ίδιος ο Λυκούργος θα αναλάβει να μιλήσει στην Ιουλία για να σταματήσει να υπάρχει αυτή η κόντρα μεταξύ τους και θα κινητοποιήσει ότι γνωριμίες έχει στην Αθήνα, στην αστυνομία και στο Δικαστικό σώμα, για να βοηθήσει τον Στάθη και την Ιουλία ώστε να καταφέρουν να βρουν την κόρη τους.

Το μυστικό του Στάθη και της Ιουλίας δεν το γνωρίζει κανείς άλλος, όπως και τις έρευνες που γίνονται για να βρουν το χαμένο τους παιδί. Όμως, για κακή τους τύχη, ο Δημοσθένης θα είναι αυτός που θα το μάθει πρώτος, λόγω των διασυνδέσεων που έχει στην Αθήνα και στα παράνομα κυκλώματα και έτσι τα νέα θα φτάσουν σύντομα στην Αρετή…