Σασμός: Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες βρίσκονται σε ένα αδιέξοδο! Την επόμενη Δευτέρα, στις 25 Σεπτεμβρίου, η τρίτη σεζόν της αγαπημένης δραματικής σειράς του ALPHA ξεκινά, βάζοντας φωτιά στην αιώνια έχθρα μεταξύ των δύο οικογενειών. Ο λόγος για αυτή την αναζωπύρωση, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, είναι η άφιξη του Αντρέα Βρουλάκη, ο οποίος έχει σκοπό να καταστρέψει τους Σταματάκηδες και θέτει τη ζωή του Παύλου σε κίνδυνο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Βασιλική: Ο Αντρέας απειλεί να ανοίξει νέα βεντέτα!

Η νέα σεζόν ξεκινά με νέες προκλήσεις, φρέσκες προσθήκες και δύσκολες καταστάσεις για τους χαρακτήρες της σειράς. Ένα από τα κεντρικά στοιχεία αυτής της εξέλιξης είναι η άφιξη του Αντρέα Βρουλάκη, η οποία βάζει στοπ για συμφιλίωση ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Για να καταλάβουμε την σημασία αυτής της άφιξης, πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν του Αντρέα. Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδελφός του Τηλέμαχου. Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κρήτη, απέδειξε από νεαρή ηλικία ότι είχε μια αγέρωχη και σκληρή φύση, είναι επιρρεπής σε έχθρες και βεντέτες.

Όταν ο παπα-Μιχάλης αντιλήφθηκε ότι ο Αντρέας ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες, καταλήγοντας ότι θα απειλούσε την ειρήνη και τη συνοχή της οικογένειας, έκανε έκκληση στην οικογένειά του να τον απομακρύνουν από την Άνω Ποριά.

Έτσι, λοιπόν, ο Αντρέας εγκατέλειψε τον τόπο και μπάρκαρε στα καράβια και τελικά κατάφερε να γίνει καπετάνιος σε μια εταιρεία φορτηγών πλοίων. Πριν από έξι χρόνια, όμως, συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή για παράνομη μεταφορά καυσίμων. Καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε. Σε μια έντονη συμπλοκή με έναν συγκρατούμενο του, τον χτύπησε τόσο βίαια που τον οδηγήσει στο νοσοκομείο.

Όταν οι αστυνομικοί της φυλακής επενέβησαν για να τον συλλάβουν, όμως ο Αντρέας επιτέθηκε και σε αυτούς, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης. Τώρα που αφέθηκε ελεύθερος, επιστρέφει στην Άνω Ποριά, την περίοδο που ο Παύλος καλεί τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο για να συζητήσουν για το μέλλον της οικογένειας.

Η επιστροφή του Αντρέα είναι μεγάλη έκπληξη για τον αδελφό του και τον Παύλο, με τους οποίους εκτός από το ίδιο αίμα που κυλά στις φλέβες τους, τους συνδέει μια μακρόχρονη φιλία και αγάπη. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η παρουσία του θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην εξέλιξη της ιστορίας. Όταν ο Αντρέας μαθαίνει για την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, ο θυμός του φουντώνει.

Ζητάει εκδίκηση για τον θάνατο των ανιψιών του, του Πετρή και του Άγγελου, αλλά διαπιστώνει ότι ο Παύλος δεν θέλει να τον υποστηρίξει όπως προσδοκούσε. Ο Αντρέας εξακολουθεί να πνίγεται από την οργή του και αποφασίζει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να επαναφέρει την έχθρα μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.

Έτσι, επινοεί ένα σχέδιο χωρίς συνείδηση. Συναντά μερικούς πιστούς του ανθρώπους και τους παροτρύνει να τοποθετήσουν μια βόμβα στο σπίτι του Παύλου, αδιαφορώντας για τις συνέπειες και τους κινδύνους. Σκοπεύει να κατηγορήσει τους Σταματάκηδες για την επίθεση αυτή και με αυτόν τον τρόπο να χωρίσει τον Αστέρη και την Αργυρώ, αλλά και να ξεκινήσει μια ακόμη σκληρή βεντέτα.

Πράγματι, μια νύχτα, καθώς βρίσκεται μέσα στο σπίτι του Παύλου, οι άνδρες του βάζουν μια βόμβα. Σε λίγα λεπτά, το σπίτι παραδίδεται στις φλόγες. Ο Αντρέας προσπαθεί να διασώσει τόσο τον εαυτό του όσο και τον Παύλο, βάζοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο. Ωστόσο, δεν περιμένει την αντίδραση που ακολουθεί. Όπως θα δούμε, ο Αστέρης και η Αργυρώ περνούν από το σημείο, και ο νεαρός, αντιμετωπίζοντας κίνδυνο για την ίδια του τη ζωή, ρίχνεται μέσα στις φλόγες για να σώσει τον Παύλο.

Μόλις εκείνος και ο Αντρέας βγαίνουν από το καμένο σπίτι, ο πρώτος προσπαθεί να πείσει την οικογένειά του ότι οι Σταματάκηδες φέρουν ευθύνη για τη βόμβα. Κανείς, ωστόσο, δεν δέχεται να τον πιστέψει, ειδικά ο Παύλος. Οι Σταματάκηδες αρνούνται οποιαδήποτε ανάμιξη με το περιστατικό, αλλά εκείνος, με αφορμή αυτήν την κατάσταση, απειλεί ότι θα ανοίξει μια νέα βεντέτα εναντίον τους.

The post Σασμός: Σταματάκηδες-Βρουλάκηδες ώρα μηδέν appeared first on pythia.gr.