Η Γη της Ελιάς τρίτος κύκλος: Η Αλκμήνη ενημερώνεται από τον Κωνσταντίνο για το πως μπορεί να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης με την Αντωνία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: «Όσο ζω θα σε προστατεύω»

Το 6ο επεισόδιο ανοίγει στο νοσοκομείο. Ο Δημοσθένης μεταφέρεται στα επείγοντα. Από πίσω η Ασπασία, μένει στον διάδρομο και κλαίει. Αργότερα έρχεται και η Ειρήνη και ο γιατρός τους ενημερώνει ότι ήταν ένα καρδιακό επεισόδιο.

Όταν συνέρχεται ο Δημοσθένης διώχνει την Ασπασία από το δωμάτιο και μιλάει στην Ειρήνη:«Πάντα πίστευες ότι είχα μεγαλύτερη αδυναμία στον Κίμωνα, αλλά δεν είναι αλήθεια! Τον λάτρευα, ήταν η συνέχειά μου στη δουλειά, όμως η κόρη για τον πατέρα είναι αλλιώς! Από την πρώτη στιγμή που σε κράτησα στα χέρια μου στο μαιευτήριο, μου έκλεψες την καρδιά.

Έγινες αμέσως η πριγκίπισσά μου και ήμουν έτοιμος να πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια όποιον σε πειράξει! Κι ακόμα τώρα το ίδιο είναι! Σε μεγάλωσα, σε έφτασα μέχρι εδώ και τα συναισθήματά μου δεν έχουν αλλάξει, από τότε που έβαζες το μικρό σου χεράκι με τόση εμπιστοσύνη μέσα στο χέρι μου! Το ίδιο σε αγαπάω και σου υπόσχομαι ότι όσο ζω θα σε προστατεύω! Καλά θα είμαι, μην ανησυχείς..Είσαι πια το μοναχοπαίδι μου και έχω ευθύνη να σε προσέχω!»

Η Αλκμήνη ενημερώνεται από τον Κωνσταντίνο για το πως μπορεί να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης με την Αντωνία.

Εντωμεταξύ στο σπίτι της Αρετής ο Στάθης με την Βασιλική συνεχίζουν να τις προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Στους ελαιώνες των Βρεττάκων η Ειρήνη πηγαίνει για δουλειά για πρώτη φορά.

Ο Λυκούργος με την Μαργαρίτα προσπαθούν να αποσπάσουν πληροφορίες από τον Πανάγο που τον θεωρούν ένοχο για τη δολοφονία της νεκρής κοπέλας που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο:«Νομίζω ότι γνώριζε την κοπέλα και πολύ καλά μάλιστα. Από την άλλη μεριά, σκέφτομαι ότι η ενοχή του είναι το προφανές. Δεν μπορεί να είναι τόσο χαζός ο Πανάγος, αφού θα ανοίξουν τα κινητά και θα φανεί αν επικοινωνούσε μαζί της.»

Αργότερα ενημερώνουν τον Κουράκο: «ο Παναγιώτης Λυκόγιαννης είχε παράνομη σχέση με την νεκρή κοπέλα. Πήγαμε και του μιλήσαμε και δεν ήταν πολύ πειστικός στους ισχυρισμούς του. Δεν είναι σίγουρο ότι τη σκότωσε κιόλας, αλλά αυτό θα το βρεις εσύ.»

Η Ντάρνα γυρίζει αναστατωμένη στο σπίτι γιατί έχασε την Αγγελική ενώ ήταν βόλτα έξω!

Στο σπίτι της Αθηνάς ενώ γιορτάζουν την αναδοχή της Φιλιώς ένας άγνωστος με απόκρυψη τηλεφωνεί στον Λυκούργο:«Πάψε να χώνεις παντού τη μύτη σου! Θα σε κάψω ζωντανό κι εσένα και την κόρη σου!!»