Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Άλλη μια δολοφονία φέρνει αναστάτωση και μεγάλη θλίψη σε όλους. Ο Σταύρος είναι το επόμενο θύμα στον πόλεμο που έχει ανοίξει ο Δημήτρης με τη μαφία, ενώ σύντομα θα πληρώσει και ο ίδιος το τίμημα της επιλογής του, αφού θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια – Ο Δημήτρης καταλήγει στην στενή

Ο Δημήτρης επιστρέφει στην Εισαγγελία και συναντά την Αγγελική, η οποία είναι έξαλλη με τον Σταύρο, τον οποίο δεν μπορεί να βρει πουθενά. «Ελπίζω να έχει μια καλή δικαιολογία», του λέει εκνευρισμένη. Παράλληλα ο Ιάσωνας μιλά στην Άννα για τα παιδικά του χρόνια και της αποκαλύπτει ότι η μητέρα του είχε αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, το οποίο, όμως, το πήρε ο πατέρας τους και εξαφανίστηκαν. Την ίδια στιγμή, η Υβόννη, καθώς καθαρίζει το δωμάτιό του Ιάσωνα, βρίσκει ένα φωτογραφικό άλμπουμ και μπαίνει στον πειρασμό να το ανοίξει.

Έκπληκτη βλέπει πολλές φωτογραφίες με τον Ιάσωνα, τη μητέρα του κι ένα ακόμη αγόρι. Όταν τον ρωτά τι συμβαίνει εκείνος της δίνει διαφορετική απάντηση απο αυτή που έδωσε στην Άννα. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης τηλεφωνεί στην Άννα, εκείνη του αναφέρει πού βρίσκεται και, λίγο αργότερα, εκνευρισμένος, πηγαίνει και την παίρνει από το εστιατόριο, «Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι φυσιολογικός, είναι επικίνδυνος», της φωνάζει και για μία ακόμη φορά την παρακαλεί να μείνει μακριά από οποιοδήποτε πρόσωπο έχει να κάνει με τον Αλέκο Χατζή.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ