Ο πρώτος από εμάς: Ο Άλκης εξαφανίζεται

Τα γεγονότα στη σειρά “Ο πρώτος από εμάς” βρίσκονται σε συγκλονιστικό σημείο, καθώς ο Άλκης χάνεται απ’ όλους και αυτό προκαλεί έντονα συναισθήματα στους άλλους χαρακτήρες. Η Κάτια αποφασίζει να ενημερώσει τον Έβαν για τα νεότερα.

Η Έλσα απευθύνεται στην Κάτια και τον Άλκη για να την κρατήσουν κοντά στο παιδί που περιμένουν και ζητά από τον πατέρα της και την Κάτια να αποκαλύψουν την αλήθεια στον Έβαν.

Σε μια συνάντηση που πραγματοποιείται στο σπίτι του Άλκη, τα πράγματα εξελίσσονται αναπάντεχα άσχημα, με την Σοφία να κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη τη στιγμή που ο Έβαν εισέρχεται στο χώρο.

Η Κάτια ανακοινώνει στον Άλκη ότι πρόκειται να συνομιλήσει με τον Έβαν. Κατά τη διάρκεια αυτών, ο Άλκης απομάκρυνεται από την σειρά “Ο πρώτος από εμάς”, δημιουργώντας άγχος και ανησυχία για την απροσδόκητη απουσία του.

Την ίδια ώρα, ο Νικόλας βρίσκεται ερωτικά με τη Χαρά και η Έλενα έχει έντονη αντίδραση, δημιουργώντας εντάσεις. Η Έλενα σκέφτεται να αρχίσει τις εξωσωματικές επεμβάσεις και να ξεπεράσει τα συναισθήματα που έχει για τον Νικόλα.

Από την άλλη, ο Φίλιππος χωρίζει με τον Αλέξη όταν αυτός αποφασίζει να παραιτηθεί και να μετακομίσει σε άλλο γραφείο και γυρίζει σπίτι, προκαλώντας τη Χριστίνα να τον ξαναφέρει κοντά της.