Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις από το προξενιό της Ιουλίας καθώς η Ιουλία και ο Γρηγόρης χωρίζουν οριστικά παρά τον έρωτά τους.

Ο φόνος του πατέρα της Ιουλίας από τον πατέρα του Γρηγόρη δεν είναι κάτι που μπορούν να ξεπεράσουν ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Γρηγόρης τον κάλυψε. Το μέλλον του Γρηγόρη όμως θα είναι δυσοίωνο στη σειρά του Alpha

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: O Γρηγόρης καταλήγει στη φυλακή με τον Στράτο

Παρότι όλοι στον Τύρναβο είναι σίγουροι πως ο Στράτος σκότωσε τον Νικόλα Σκούταρη, αυτός θα αφεθεί ελεύθερος καθώς δε βρέθηκε το όπλο του φόνου και ο ίδιος αρνείται ότι είναι ο δολοφόνος.

Οι εξελίξεις όμως θα είναι ραγδαίες και η χαρά του Στράτου δε θα κρατήσει πολύ. Το περίστροφο με το οποίο ο Στράτος έκανε το φονικό θα πέσει στα χέρια των αρχών και θα καταδικάσει τόσο τον ίδιο όσο και τον Γρηγόρη.

Συγκεκριμένα, ο Στράτος είχε δώσει εντολή στον Γρηγόρη να θάψει το όπλο. Εκείνος το έκανε θάβοντάς το όπλο στα χωράφια της οικογένειας. Στη συνέχεια όμως βρέθηκε διχασμένος ανάμεσα στην αγάπη του για τον πατέρα του και αυτή για την Ιουλία και έτσι παράκουσε την εντολή του πατέρα του.

Ο Στασινόπουλος θα δώσει εντολή για εξονυχιστικό έλεγχο στα χωράφια των Ραζίνηδων. Κάπως έτσι το όπλο ανακαλύπτεται. Ο Στράτος έρχεται αντιμέτωπος με τις πράξεις του. Ο Κωστής όμως αντιλαμβάνεται πως υπήρξε και κάποιος συνεργός σε όλο αυτό.

Η αστυνομία καταφτάνει στο σπίτι της οικογένειας και συλλαμβάνει τον Στράτο και τον Γρηγόρη. Οι δυο τους αρνούνται τις κατηγορίες όμως όταν αποκαλυφθεί το φονικό όπλο ο Στρατής θα γίνει έξαλλος με τον Γρηγόρη για το ότι δε κατάφερε να το κρύψει…

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Αυτές σκότωσαν την Ευγενία

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα βάζει τέλος στον Μαθιό με πλεκτάνη

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Βόμβα των Λασκαραίων – Η Θεοφανώ γεννά τον διάδοχο



Source link