Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Ο Ιάσονας και Αλεξάνδρα χωρίζουν ειρηνικά… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Ο Ιάσονας και ο Στέφανος είναι πλέον πολύ κοντά λόγω της τραγικής απώλειας της Μαργέτας. Ο χαμός αυτός τους έχει φέρει πιο κοντά και αποφάσισαν να ξεπεράσουν τις παλιές τους αντιπαλότητες και να ξεκινήσουν μια ειλικρινή επικοινωνία. Μια μέρα, βρίσκονται πάνω από τον τάφο της Μαργέτας, όπου ο Ιάσονας αποφασίζει να μοιραστεί τα συναισθήματά του.

«Έκανα πολύ μεγάλο κακό στην Αλεξάνδρα και τον Μάρκο. Ο μόνος λόγος που η γυναίκα μου δεν με αγάπησε ποτέ είμαι εγώ», του ομολογεί και ο Στέφανος του απαντάει: «Έτσι είναι οι άνθρωποι. Κάνουν λάθη. Το σημαντικό είναι να το συνειδητοποιούμε και να τα διορθώνουμε».

«Πίστευα ότι θα αλλάξω τη μοίρα αλλά έκανα λάθος», απολογείται ο Ιάσονας. «Αυτά θα τα ακούει η μητέρα σου και θα χαίρεται. Από τον έρωτά σου για την Αλεξάνδρα έπεσες στην παγίδα του θυμού σου. Αλλά αν μέσα σου έχεις μετανιώσει πραγματικά, τότε είναι στο χέρι σου να βοηθήσεις αυτούς που αγαπάς», τον συμβουλεύει ο Στέφανος.

Μετά τη συζήτησή του με τον Στέφανο, ο Ιάσονας βρίσκει την Αλεξάνδρα. «Θέλω να συζητήσουμε» της λέει, κι εκείνη εκφράζει δυσαρέσκεια, ρωτώντας, «Θα μου πεις πάλι ότι αν φύγω, θα μου πάρεις τα παιδιά και θα με κλειδώσεις σε ένα δωμάτιο;»

«Όχι. Κουράστηκα να σε διεκδικώ. Δεν έχει νόημα πια αφού ποτέ σου δεν θα με αγαπήσεις όπως αγαπάς τον Μάρκο. Θα σου δώσω το διαζύγιο που τόσο θέλεις για να ζήσεις μαζί του. Όμως, υπό μια προϋπόθεση. Θα μου αφήσεις την κόρη μας, τη Μυρσίνη», θα της εξηγήσει. «Αυτό αποκλείεται», του λέει, αλλά ο Ιάσονας της λέει ότι δεν σκοπεύει να την απομακρύνει από εκείνη. «Θα μένουμε κοντά και θα τη βλέπεις όποτε θέλεις. Δεν θέλω να σου τη στερήσω, απλά να την έχω κοντά μου», της εξηγεί και συμφωνούν στον όρο αυτό.

Λίγο αργότερα, ο Ιάσονας βρίσκει και τον Μάρκο. «Δεν θα γίνουμε ποτέ φίλοι αλλά θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα προσέχεις την Αλεξάνδρα σαν τα μάτια σου. Αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο και έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου για να προχωρήσει τη διαδικασία», του λέει. «Κι εσύ όποτε θέλεις να έρχεσαι να βλέπεις τον Γιωργάκη», του απαντά ο Μάρκος και οι δύο άντρες, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, δίνουν επιτέλους τα χέρια.