Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη αρχίζει να διαφεύγει την επιρροή του Ιπποκράτη στη σειρά Το Ναυάγιο και ο λιμενικός λαμβάνει τα μέτρα του. Οι κινήσεις του όμως μόνο λογικές δεν είναι.

Η σειρά του Mega συγκλονίζει με τις εξελίξεις και η αγωνία κορυφώνεται για την Ειρήνη η οποία προσπαθεί να προστατευτεί τόσο η ίδια όσο και το παιδί που κουβαλάει.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη αρνείται τον Ιπποκράτη

Η Ειρήνη πηγαίνει στη συνάντηση με τον Γιώργη και τον Μιχάλη χωρίς να το πει στον Ιπποκράτη. Εκείνος όμως την παρακολουθεί κρυφά.

Ο Γιώργης ετοιμάζει μια κοινή συνέντευξη με την Ειρήνη και τη Λίνα και ο Ιπποκράτης ζητά εξηγήσεις από την Ειρήνη. Στο μεταξύ εκείνη με τη βοήθεια του Πέτρου ψάχνει να βρει δουλειά. Ο Ιπποκράτης θα βρεθεί στο γραφείο του Γιώργη και μια έχθρα γεννιέται.

Ο Ιπποκράτης συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Ειρήνης και ψάχνει τρόπο να την κρατήσει κοντά. Έτσι καταλήγει να της κάνει πρόταση γάμου με την κοπέλα να αιφνιδιάζεται και να έρχεται σε δύσκολη θέση. Η μόνο απάντηση που έχει να του δώσει όμως είναι αρνητική.

Στο μεταξύ ο Ορφέας θα μάθει για την εγκυμοσύνη της Ειρήνης και η αντίδρασή του θα αναστατώσει ακόμη περισσότερο την κοπέλα. Την ίδια ώρα ο Άγγελος πιάνει δουλειά στο γραφείο του Ιπποκράτη…

https://www.youtube.com/watch?v=d0lXIMInv-8

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Παντελίδης σπέρνει την διχόνοια στους συγγενείς των θυμάτων

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Τζανής έτοιμος να σκοτώσει

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Βαγιάκος βάζει τέλος σε Δήμητρα και Κουράκο



Source link