Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 94 – Ο Χρήστος επανέρχεται στη Στέλλα μετά την ευχάριστη βραδιά που πέρασαν μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος τους προσκάλεσε για δείπνο. Προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, στέλνει λουλούδια και κρασί στο σπίτι της, καταφέρνοντας να αλλάξει τη διάθεσή της και να την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 94 – Χρήστος – Στέλλα ξανά κοντά

Η Καλλιόπη και ο Παύλος αναρωτιούνται για το τι συνέβη μεταξύ της Αργυρώς και της Θοδώρας, μετά τον καβγά τους στη γιορτή για τον ερχομό της κόρης του Μαθιού και της Βασιλικής, και αποφασίζουν να το μάθουν. Η Θοδώρα, αντιμετωπίζοντας την απόρριψη από την Αργυρώ και βασανιζόμενη για αρκετές μέρες με βαριά καρδιά, ανακοινώνει στη Βασιλική ότι δεν θα βαφτίσει την κόρη της, για να αποφύγει μεγαλύτερη αναστάτωση μεταξύ των δύο οικογενειών.

Ταυτόχρονα, η Σάντρα εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη, κάτι που τον ανησυχεί αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει, καθώς είναι η γιατρός του χωριού. Πώς αντιδρά η Θοδώρα στην απόρριψη της Αργυρώς; Τι συναισθήματα προκαλεί στον Αστέρη το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει η Σάντρα για εκείνον; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες στα επόμενα επεισόδια;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ