Ο Σταματάκης εκφράζει ανοιχτά στον Κάσδαγλη την επιθυμία του να τον δει να υποφέρει, ενώ ο Νικόλας βρίσκεται αντιμέτωπος με την έκρηξη της Νάσιας, η οποία έξαλλη μαζί του φεύγει από το σπίτι.

Ο δέυτερος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι εδώ με νέα επεισόδια…

Ο Μάκης ξεκινά τη δική του έρευνα, αναζητώντας πληροφορίες για τον φοιτητή που παλαιότερα ήταν το καρφί του Αχιλλέα, εις βάρος του Ίκαρου, ενώ παράλληλα, ο Σταύρος συνεχίζει να απειλεί τον υπεύθυνο ασφαλείας του Κολεγίου, προσπαθώντας να πιέσει για την οριστική αποβολή της Μαργαρίτας.

Η Χρύσα κλονίζεται και γεμίζει από αμφιβολίες για την αθωότητα του Σταματάκη σχετικά με τη δολοφονία της συζύγου του. Αντιθέτως, η Πέρσα τον υποστηρίζει, δηλώνοντας στην αστυνομία πως δεν θα απατούσε ποτέ τη γυναίκα του.

Ο Νικόλας, μαθαίνει ότι τον κάλυψε στην κατάθεσή της και έρχεται σε σύγκρουση μαζί της, δίνοντας έτσι στον Λημνιό την ευκαιρία να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη της.

Μετά από όσα συνέβησαν, ο Βασίλης επιχειρεί να πείσει τον Σταματάκη να παραδοθούν, ενώ η Ζωή, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ξεσκεπάζει τον Τόλη, ο οποίος δηλώνει ότι αξίζει περισσότερο από εκείνη να είναι παιδί της Μπετίνας.