Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στην Ειρήνη, που είναι στο νοσοκομείο κι η Σοφία, που βλέπει την κλήση του, την απορρίπτει. Ο Χριστόφορος πολύ ανήσυχος για την Ειρήνη….

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 53

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Έλενα πάει στη Σοφία και της λέει για την καταγγελία του Θέμη εναντίον του Χριστόφορου και πάνω στην ένταση της κουβέντας τους, έρχεται η Ειρήνη και η σύγκρουση της με την Έλενα θα πάρει μια άσχημη, αναπάντεχη τροπή.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 12/9 Επεισόδιο 53

Ο Παύλος ρωτάει την Κρίστια, αν είπε στη Χλόη για τον Γρηγόρη. Η Κρίστια του λέει πως δεν της είπε τίποτα. Τον ρωτάει γιατί είπε στη Χλόη να κόψει την παρέα μαζί της κι η απάντηση του Παύλου την αφήνει άφωνη.

Η Ειρήνη αιμορραγεί, από το χτύπημα της Έλενας κι η Σοφία σε πανικό, ψάχνει το κινητό της να φωνάξει ασθενοφόρο.

Η Μαρήλια δείχνει στον Άλκη το απειλητικό σημείωμα που βρήκε στην τσέπη του σακακιού του και τον ρωτάει, αν είναι αλήθεια ότι σκότωσε αυτόν τον Ηλία.

Ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στην Ειρήνη, που είναι στο νοσοκομείο κι η Σοφία, που βλέπει την κλήση του, την απορρίπτει. Ο Χριστόφορος πολύ ανήσυχος για την Ειρήνη.
Ο Μάρκος λέει στην Κρίστια ότι ο Θέμης είπε στην αστυνομία ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και της ζητάει να τον βοηθήσει. Εκείνη γίνεται έξαλλη και του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να το κάνει.

Ο Μάρκος θέλει να της πει ότι μπορεί ο Χριστόφορος να μην σκότωσε τον Νικήτα Αβράμη, αλλά, να το έκανε η Εύα, δεν το κάνει, αφού ο Χριστόφορος του ζήτησε να μην της πει τίποτα. Η κουβέντα τους καταλήγει σε καυγά κι η Κρίστια φεύγει και πάει σπίτι της, ενώ η Χριστίνα μαθαίνει απ΄ τον Θέμη ότι ο Χριστόφορος έχει σκοπό να ρίξει στην Εύα το φόνο του Νικήτα.