Η Γη της Ελιάς: Ο Γ’ κύκλος της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού με 7 συγκλονιστικές σκηνές, πυροβολισμούς, ανατροπές και εκδικήσεις. Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις σημαντικότερες στιγμές των νέων επεισοδίων…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: αντιμέτωποι με μια σειρά από συγκλονιστικές εξελίξεις…

Οι πρωταγωνιστές της σειράς βρίσκονται αντιμέτωποι με μια σειρά από συγκλονιστικές εξελίξεις, πυροβολισμούς και εκδικητικές ενέργειες. Οι ανατροπές πλέκονται γύρω από τις ζωές των χαρακτήρων, υπόσχοντας μια πιο συναρπαστική εξέλιξη της ιστορίας.

Ο Γ΄κύκλος φέρνει στο φως τις απαντήσεις που πολλοί αναζητούσαν από το φινάλε της προηγούμενης σεζόν. Οι κρίσιμες ερωτήσεις που είχαν παραμείνει αναπάντητες αρχίζουν να αποκαλύπτονται, αποκαθιστώντας την αγωνία του κοινού.

Παράλληλα με τις αποκαλύψεις, εισβάλουν δύο νέα πρόσωπα στην πλοκή. Ένας άνδρας και μία γυναίκα φτάνουν στη Μάνη με σκοπό να φέρουν τα πάνω κάτω. Η παρουσία τους υπόσχεται να δώσει άλλη τροπή.

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ

Στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, είδαμε τη Βασιλική να αντιμετωπίζει μια άνιση μάχη για να επιβιώσει κάτω από τα κύματα της θάλασσας. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η ηρωίδα καταφέρνει να επιβιώσει και αμέσως μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Στάθης και ο Φίλιππος, συγκλονισμένοι από όσα συνέβησαν, συνοδεύουν την Βασιλική, μαζί με την Αρετή, εκφράζοντας την αγωνία τους για την κατάστασή της. Στο νοσοκομείο, γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας της. Τα αποτελέσματα είναι δυσάρεστα, καθώς η ζωή της Βασιλικής βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η έλλειψη οξυγόνου κατά τη διάρκεια του περιστατικού απειλεί τη ζωή της, και οι γιατροί δίνουν σκληρή μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

ΟΜΗΡΙΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ

Ο Β΄ κύκλος της σειράς άφησε τους ήρωες μας σε μια σειρά δραματικών στιγμών. Τώρα, με την έναρξη του νέου κύκλου, βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες. Ο Γ΄κύκλος βρίσκει τους περισσότερους από αυτούς παγιδευμένους στην έπαυλη των Βρεττάκων, η οποία έχει κατακλυστεί από τους άντρες του Δημοσθένη.

Ολοκληρώνοντας τον προηγούμενο κύκλο, είδαμε τον Ισίδωρο να κρατά στα χέρια του ένα όπλο. Η αγωνία συνεχίζεται στο πρώτο επεισόδιο, όμως η ζωή των πρωταγωνιστών δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Παρόλα αυτά, ένας από τους κακοποιούς επιτίθεται στον Ισίδωρο, χτυπώντας τον με το όπλο του.

Στο μεταξύ, οι υπόλοιποι άνδρες που βρίσκονται παγιδευμένοι στο σπίτι – ο Μάνος και ο Κωνσταντίνος – επιχειρούν να αντιμετωπίσουν τους ληστές. Καθώς η ένταση αυξάνεται, βρίσκουν την κατάλληλη στιγμή για δράση. Ο Μάνος ρίχνει καυτό νερό σε έναν από τους εισβολείς, ενώ ο Κωνσταντίνος καταφέρνει να ξεφύγει. Τρέχει προς τον Κουράκο και με τον τρόπο του βοηθάει τις Αρχές ώστε να μην χυθεί αίμα.

ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

Μετά την εισβολή στη δεξίωση των Βρεττάκων από ληστές, η Μαρίνα που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης έχει ξαφνικούς πόνους και συσπάσεις. Ο Μάνος αντιλαμβάνεται την κατάσταση και αμέσως τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Εκεί, ο γιατρός διαπιστώνει πως η καρδιά του εμβρύου έχει σταματήσει να χτυπά και ενημερώνει το ζευγάρι. Καθώς η Μαρίνα ακούει πως το παιδί της έχει χάσει τη ζωή του, ξεσπά σε κλάματα και πέφτει στην αγκαλιά του Μάνου. Την ίδια στιγμή, ο γιατρός εξηγεί ότι είναι αναγκαία μια άμεση καισαρική παρέμβαση για να προστατευθεί η ίδια η Μαρίνα. Έτσι, μπαίνει στο χειρουργεί. Σύντομα επιστρέφει στο σπίτι ψυχολογικά και σωματικά ράκος και απομονώνεται στο δωμάτιό της. Ο Μάνος προσπαθεί να τη στηρίξει με κάθε τρόπο, αλλά η Μαρίνα τον απωθεί, βυθίζοντας τον εαυτό της στην κατάθλιψη.

ΔΗΜΗΤΡΑ & ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ

Στην αρχή του τρίτου κύκλου, η Δήμητρα ανακαλύπτει ότι ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα και συγκλονίζεται. Αυτή η σοκαριστική αλήθεια έρχεται στο πρώτο κιόλας επεισόδιο, όταν ο Ορέστης, πλέον αδυνατώντας να κρύψει την αλήθεια, αποκαλύπτει στη Δήμητρα ότι έφτασε στη Μάνη με σκοπό να συναντήσει τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του άντρα που του χάρισε τη ζωή. Συγκλονισμένη με την αποκάλυψη η Δήμητρα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Κατηγορεί τον Ορέστη που δεν της είπε την αλήθεια από την αρχή και αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση τους. Λίγο καιρό αργότερα, στη ζωή της νεαρής μπαίνει ένας άλλος άντρας.

ΙΟΥΛΙΑ & ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ Ότι ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΗ

Στα νέα επεισόδια, θα μάθουμε εάν τελικά έζησε το παιδί της Ιουλίας. Έχουμε δει να θυμάται με πόνο το δυστύχημα που είχε με την μηχανή και έχασε τη φίλη της ενώ η ίδια ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, στον Γ΄κύκλο η Ιουλία ανακαλύπτει κάτι σοκαριστικό. Ο γυναικολόγος που την είχε φροντίσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της εμπλέκεται σε μια δίκτυο εμπορίας παιδιών. Καθώς η αλήθεια έρχεται στο φως, η προσωπική ιστορία της Ιουλίας αποκαλύπτεται σιγά-σιγά.

Η Ιουλία και ο Στάθης μαθαίνουν την αλήθεια, δηλαδή ότι έχουν μια κόρη. Η αποκάλυψη αυτή τους συγκλονίζει. Από εκείνο το σημείο και μετά, η Ιουλία και ο Στάθης, ο καθένας με τον τρόπο του, προσπαθούν να προσεγγίσουν την κοπέλα η οποία φτάνει στη Μάνη για να βρει τους βιολογικούς της γονείς.

Καθώς περνάει ο καιρός και η Ιουλία με τον Στάθη καταφέρνουν να εντοπίσουν την κόρη τους, έπειτα από αρκετές συζητήσεις αποφασίζουν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους.

ΧΑΪΔΩ & ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΦΕΑ

Μια νέα βεντέτα ξεκινά στον Γ΄κύκλο, καθώς η οικογένεια του Στέλιου Βαφέα, που σκότωσε η Χάιδω, βάζει στο στόχαστρο της την ίδια και την οικογένεια της. Εκείνη καταλαβαίνει ότι κάποιος θέλει το κακό τους, όταν αρχίζουν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα.

Ωστόσο, φοβάται να αποκαλύψει στους δικούς της ανθρώπους την αλήθεια. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης, ο επιστάτης των Βρεττάκων, είναι ξεκάθαρο ότι παίζει κάποιον σκοτεινό ρόλο, καθώς παρακολουθεί τις κινήσεις των Στεφανέων και δίνει πληροφορίες σε κάποιον τηλεφωνικά. Παράλληλα, θα εμφανιστεί ακόμα ένας αδερφός του Στέλιου, ο οποίος είναι ορκισμένος να πάρει εκδίκηση.

Μάλιστα, πέρα από την Χάιδω, βάζει στόχο και τον Φίλιππο και σύντομα του στήνει ενέδρα θανάτου. Το σχέδιο του πραγματοποιείται σε μια ερημική τοποθεσία, από όπου περνάει ο Φίλιππος με το αμάξι του κι εκείνος τον πυροβολεί.

Η ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ

Όπως παρακολουθήσαμε, η Ειρήνη άκουσε τη μάνα της να λέει στο τηλέφωνο ότι η κόρη της δεν πρέπει να μάθει ότι έχει αδερφό και στη συνέχεια να το μεταφέρει στον πατέρα της. Έτσι, για την Ασπασία ξεκινάει μια νέα καταιγίδα και καλείται να δώσει εξηγήσεις στον Δημοσθένη και την Ειρήνη.

Η αλήθεια θα αργήσει να αποκαλυφθεί, όμως στη σχέση του ζευγαριού θα έρθουν νέοι τριγμοί. Η νέα κρίση, καταρρακώνει την Ασπασία, που πλέον αισθάνεται μόνη της και πνίγεται από ενοχές για τα λάθη του παρελθόντος. Τότε, λοιπόν, μέσα στην μοναξιά της, αποφασίζει να βρει την χαμένη της αδελφή. Αρχίζει να την αναζητά και τελικά καταφέρνει να την εντοπίσει.