Σασμός: Ο αδελφός του Στεφανή ζητάει εκδίκηση μόλις βγαίνει από τη φυλακή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Βασίλης Μπισμπίκης – Αντρέας Βρουλάκης

Όπως γνωρίζουμε όλοι όσοι έχουμε δει τη σειρά Σασμός, ο Στεφανής σκοτώθηκε από τον Μαθιό. Το τελευταίο επεισόδιο βάφτηκε με αίμα και τα πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς θα έχουν πολλές ανατροπές και πολλές σκηνές στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται ο Μαθιός, η Βασιλική και η Καλλιόπη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς μετά από κάποια επεισόδια θα γίνει ένα χρονικό άλμα και οι ήρωες θα έχουν επιζήσει και θα προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες.

Ωστόσο, αυτή η κατάσταση ανατρέπεται όταν ένας άντρας, μαυροφορεμένος, βαρύς και οξύθυμος, εμφανίζεται στο χωριό. Πρόκειται για τον αδελφό του Στεφανή Σταματάκη (Βασίλης Μπισμπίκης), ο οποίος φτάνει στην Άνω Ποριά και προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.

Ο Σταματάκης είχε περάσει χρόνια στη φυλακή και κανένας δεν μιλούσε για αυτόν και το τι είχε κάνει. Τώρα έρχεται και αναζητά τον δολοφόνο του αδελφού του, χωρίς να γνωρίζει ότι ο ξάδελφός του είναι ο φονιάς.

Όσον αφορά την Βασιλική, αναμένεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες για τον γάμο της με τον Μαθιό και σύντομα θα ξεσπάσει μια νέα… καταστροφή στο σπίτι της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη θα διαρκέσει περίπου 30 επεισόδια. Τέλος, αν και τα γυρίσματα μπορεί να καθυστερήσουν, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται ήδη στην Κρήτη για διακοπές και αναμένεται να πάρει μαθήματα για την κρητική ντοπιολαλιά, καθώς θα τη χρειαστεί άμεσα…