Η νέα υπόθεση που φτάνει στην Αγγελική διαλύει την σχέση της με την Άννα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Η υπόθεση περνά στα χέρια της Αγγελικής

Η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι ο Άκης υπέστη πολλαπλά χτυπήματα, όμως το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι ήταν αυτό που τον σκότωσε. Παρότι υπήρχε ένας πυροβολισμός, δεν βρέθηκε όπλο στη σκηνή του εγκλήματος, ενώ το αίμα που εντοπίστηκε ανήκει σε άλλον άντρα και μια τρίχα γυναίκας βρέθηκε πάνω στο πτώμα.

Τα δεδομένα παραμένουν αινιγματικά και κάνουν την υπόθεση ακόμα πιο περίπλοκη, ώσπου ξαφνικά συλλαμβάνεται ένας άνδρας που έχει πάνω του το πλαστό διαβατήριο του Άκη και ομολογεί τον φόνο του. Φυσικά πρόκειται για κάποιον που επέλεξε ο Γεράσιμος να χρησιμοποιήσει, προκειμένου για να κερδίσει χρόνο και να θολώσει τα νερά.

Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης προσπαθούν να εξακριβώσουν αν λέει την αλήθεια, την ώρα που η Άννα λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον παλιό της φίλο, τον Φαίδωνα, ο οποίος της λέει ότι η γυναίκα του και η κόρη του έχουν εξαφανιστεί.

Η υπόθεση περνά στα χέρια της Αγγελικής, και επειδή όλα δείχνουν ότι πρόκειται για φόνο, προχωρά στη σύλληψη του Φαίδωνα, γεγονός που τη φέρνει σε κόντρα με την Άννα. Για πρώτη φορά η φιλία τους δοκιμάζεται και ο Σταύρος προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά χωρίς επιτυχία.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση του Νίκου επιδεινώνεται, και η Ειρήνη ζητά ξανά τη βοήθεια του Γεράσιμου. Εκείνος στέλνει τη Μελίνα, πρώην νοσοκόμα, να τον προσέξει, η οποία τονίζει ότι το τραύμα του είναι σοβαρό και ζητά φάρμακα.

Η Χρύσα, πηγαίνει στο φαρμακείο, όμως για κακή της τύχει την βλέπει η Άννα και την ακολουθεί. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η δικηγόρος επιστρέφει στο σπίτι, μπαίνει μέσα στη κρεβατοκάμαρα και βλέπει τον Νίκο τραυματισμένο και την Ειρήνη, την Χρύσα και την Μελίνα από πάνω του. Απαιτεί εξηγήσεις και η μητέρα της, η οποία είχε χτυπήσει τον Άκη για να τον σταματήσει, αναλαμβάνει να δώσει απαντήσεις.