Τα επόμενα επεισόδια στη σειρά η “Γη της Ελιάς” προμηνύουν ανατροπές, με την Ειρήνη να αποκαλύπτει την ταυτότητα του συντρόφου της, τον Παρασκευά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καταστάσεις μεγάλης έντασης.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Όπως μαρτυρούν τα όσα αναφέρονται στον Τηλεθεατή, η Ειρήνη θα αποκαλύψει την σχέση της με τον Παρασκευά και να αφήνει την Θεοδώρα εντελώς αφοπλισμένη.

Νιώθει σαν να την πρόδωσαν, αφού είναι σε κατάσταση να φέρει στον κόσμο το παιδί του Παρασκευά. Εν μέσω αυτής της δύσκολης στιγμής, η Μαργαρίτα της προτείνει να μην κρατήσει το παιδί, λόγω των προβλημάτων που μπορεί αυτή η κατάσταση να φέρει.

Από την αντίθετη πλευρά, ο Δημοσθένης βρίσκει αντισυλληπτικά χάπια στα χέρια της Ειρήνης και δημιουργείται διένεξη στο σπίτι. Φαίνεται ότι η δυναμική μεταξύ Παρασκευά, Ειρήνης και Θεοδώρας θα συνεχίσει να κρατά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στους επερχόμενους μήνες στη “Γη της Ελιάς”, με πολλές ανατροπές και εξελίξεις να έρχονται.

Ο Ορέστης, που βλέπει στην Ασπασία μια μητρική μορφή, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Δημοσθένη όπως θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» του MEGA.

Η Ασπασία μένει άφωνη από την έκπληξη που της κάνει ο Ορέστης καθώς την αντιμετωπίζει σαν μητέρα του.

Ενώ αυτό συμβαίνει, η Ειρήνη μοιράζεται το σχέδιο εκδίκησης του πατέρα της για τη μητέρα της με τον Ορέστη. Ο Ορέστης είναι σοκαρισμένος από τα οικογενειακά μυστικά της Ειρήνης, περιλαμβάνοντας την εγκυμοσύνη της Ξένιας. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης έρχονται αντιμέτωποι σε έναν έντονο τσακωμό, πλέκοντας πιο πολύ το κουβάρι της υπόθεσης.

Αργότερα, ο Ορέστης, παρακινημένος από την ανεύθυνη συμπεριφορά του Δημοσθένη, θα τον αντιμετωπίσει με θάρρος και θα του μιλήσει ξεκάθαρα για την εγκυμοσύνη της Ξένιας. Ο Ορέστης θα κάνει τη διαφορά, τοποθετώντας σαφώς την πλευρά του στην υποστήριξη της Ασπασίας, παρά την αποκάλυψη του μυστικού της.