Ο Τζανής συναντά την Μεταξία, στο γνωστό μέρος του πύργου, όμως αυτή τη φορά γίνονται αντιληπτοί. Η Δαμιανή ανακαλύπτει ότι ο γιος της και η νύφη της έχουν ξανά έρθει κοντά και εξοργίζεται και με τους δύο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Ταυτόχρονα, με το χωριό ξεσηκωμένο εναντίων των Λασκαραίων, εξαιτίας της δούλας μάγισσας, ο Μιχαήλ ζητάει από τον Μάρκο να του επιστρέψει τη θέση του καπεταναίου, καθώς γνωρίζει ότι ο γιος του δεν πρόκειται να διώξει την Θεοφανώ από τον πύργο και σκοπεύει να το κάνει ο ίδιος.

Ωστόσο, ο Μάρκος αρνείται να υποκύψει, επιμένοντας ότι είναι πλέον ο αρχηγός και ο υπεύθυνος για τη μοίρα όλων, με αποτέλεσμα πατέρας και γιος να έρχονται σε σύγκρουση, διχάζοντας τον πύργο.

Παράλληλα, η Μεταξία προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ρηνιώς και της Κερασίνας, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη της απαγορευμένης σχέσης της με τον Τζανή. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Τζανής βρίσκεται πλέον σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι, αφού με την στήριξη των Τριβολαίων, εκτελεί ένα θανάσιμο σχέδιο που δείχνει να παίρνει ανεπανόρθωτη τροπή.