Η συμπεριφορά της Μαρίας γίνεται ολοένα και πιο περίεργη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Ισίδωρος και η Αμαλία αποφασίζουν να παντρευτούν κρυφά από όλους, κι όταν επιστρέφουν στο σπίτι των Βρεττάκων, ανακοινώνουν τα ευχάριστα νέα στον Μάνο και στη Μαρίνα. Ανάμεσα τους υπάρχει αμηχανία και ο Μάνος με την Μαρίνα σκέφτονται να μετακομίσουν.

Η πρόταση της Αμαλίας, όμως, είναι να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι, καθώς η αποχώρηση της μικρής Αγγελικής θα στεναχωρήσει ιδιαίτερα τον Ισίδωρο. Αρχικά, η μικρή Αγγελική δεν είναι ευχαριστημένη με την κατάσταση και δεν βλέπει με καλό μάτι την άφιξη της νέας γυναίκας στο σπίτι του παππού. Όμως, με την προσπάθεια της Αμαλίας και την επικοινωνία της με την Αγγελική, η κατάσταση βελτιώνεται σταδιακά.

Ταυτόχρονα, ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Μάνο ότι έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, εξασφαλίζοντας την περιουσία τους, ενώ αργότερα, ο Μάνος και η Αριάδνη συναντιούνται στο ανθοπωλείο, όπου η Μαρίνα αντιλαμβάνεται έναν αέρα ερωτικό ανάμεσα τους.

Παράλληλα, η Μαργαρίτα και η Αθηνά προετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Σούνιο και προσπαθούν να πείσουν τη Χάιδω να τις συνοδεύσει. Η Χάιδω είναι συντετριμμένη από την απόφαση του Λυκούργου να πάρουν διαζύγιο, και οι φίλες της προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η συμπεριφορά της Μαρίας αρχίζει να γίνεται περίεργη, και η Αθηνά αντιλαμβάνεται ότι κρύβει κάτι. Έτσι, αποφασίζει να την παρακολουθήσει και ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό της.

Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης κάνει μια κίνηση απέναντι στη Φιλιώ που την σοκάρει, ενώ η Θεοδώρα εξομολογείται στη Μαργαρίτα ότι η σχέση της με τον Παρασκευά προχώρησε. Από την άλλη, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Λυκούργος βρίσκεται μπροστά σε μια απρόσμενη κατάσταση, γίνοντας μάρτυρας ιδιαίτερων στιγμών μεταξύ του Παρασκευά και της Ειρήνης, και προσπαθεί να τον συνετίσει.