Ο έρωτας που άναψε μεταξύ της Δήμητρας και του Κουράκου, αν και αρχικά φαινόταν να είναι απλά μια περαστική σχέση τελικά αποδείχθηκε ότι είναι πολύ πιο δυνατός από ό,τι φαντάζονταν. Καθώς η σχέση τους εξελίσσεται, ο αστυνόμος ζητάει από την Δήμητρα να αψηφήσουν τους πάντες και να κάνουν το επόμενο βήμα, συγκατοικώντας.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Κουράκος αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Ορέστη και να του αποκαλύψει ανοιχτά τη σχέση του με την υπαστυνόμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της ειλικρινούς συνομιλίας, οι τόνοι ανεβαίνουν απρόσμενα, με την ένταση να μετατρέπεται σε έναν χείμαρρο συναισθημάτων. Ο Ορέστης κατηγορεί τον Γιώργη για προδοσία, μαθαίνοντας τα ψέματα που του είχε πει και τον ξεμπροστιάζει για τη στάση του.

Και οι δύο πικραίνονται με όσα έχουν συμβεί. Ο Ορέστης αισθάνεται μόνος και προδομένος, ενώ ο Κουράκος πνίγεται από ενοχές, γιατί η φιλία του με τον γυμναστή έφτασε σε αυτό το σημείο.

Παρ’ όλα αυτά, η σχέση του Γιώργη με τη Δήμητρα συνεχίζεται και μάλιστα αρχίζει να γίνεται γνωστή. Κάποιες μέρες αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η Ασπασία συναντά τυχαία τη Δήμητρα στον δρόμο και την κατηγορεί ανοιχτά για τον τρόπο με τον οποίο κοροϊδεύει τον Ορέστη τόσο καιρό.