Ο Πάρης εξοργισμένος απαιτεί από τον Φώτη να του εξηγήσει πώς βρέθηκε στο σπίτι του, κι εκείνος βρίσκει στα γρήγορα μια δικαιολογία και τα μπαλώνει. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Αποστόλης προσπαθεί να διαφύγει, αλλά ο Πάρης τον βλέπει και τον ακολουθεί. Τον πιέζει να του αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την περιουσία τους, και ο Αποστόλης του δίνει ραντεβού στο πάρκο. Όταν όμως έρχεται η ώρα του ραντεβού ο Αποστόλης δεν εμφανίζεται ποτέ.

Ο Σίμος επισκέπτεται τον Ρένο στο κελί του και πιάνονται στα χέρια. Στο μεταξύ, ο Ντίνος και η Μιράντα βιώνουν μια ακόμη κρίση στη σχέση τους, όταν εκείνος της ζητά να μην προχωρήσει στη μεταμόσχευση νεφρού για χάρη της κόρης της.

Η Νικολέτα, βλέποντας τη Μιράντα στενοχωρημένη, μάθαινε τον λόγο και εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι αναστάτωσε τη ζωή τους. Τελικά, ο Ντίνος αποφασίζει να στηρίξει την Μιράντα και της ανακοινώνει ότι θέλει να εξαγοράσει το μερίδιο του Σίμου στον «Παράδεισο».

Λίγο αργότερα, ο Ντίνος μαθαίνει από τον Μάικ ότι η Λιζέτα δεν επέστρεψε ποτέ στην Αμερική, και ενημερώνει τον Γιαμαλή. Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Στέλλα ισχυρίζεται ότι κακοποιείται στην κλινική και μάλιστα δείχνει τις μελανιές της. Ανήσυχος, ο Χριστόφορος αποφασίζει να την πάρει πίσω στο σπίτι, αγνοώντας τις αντιρρήσεις των γιατρών.